Home / ZDRAVLJE / ŠOKANTNO OTKRIĆE EKSPERTA KOJE JE ZAPANJILO AMERIKU: NEVAKCINISANA DECA SU NAJZDRAVIJA (VIDEO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE EKSPERTA KOJE JE ZAPANJILO AMERIKU: NEVAKCINISANA DECA SU NAJZDRAVIJA (VIDEO)

Doktor Bob Zidžek je sertifikovani pedijatar sa velikim iskustvom u nezi astme i alergije, razvojnoj/bihevioralnoj pedijatrijskoj nezi i prirodnoj/holističkoj nezi. Diplomu je stekao na Dečjem odeljenju, a naredne četiri godine radio je u PhD programu, a zatim i na Univerzitetu Minesota.

On injegova supruga Džuli u braku su 25 godina i imaju 8 dece.

Niko ne može da kritikuje doktora Zidžeka da je “neinformisan” kada je u pitanju dečje zdravlje, ako gledamo njegovo iskustvo i edukaciju.

Doktor Zidžek je intervju započeo objašnjavanjem medicinskim ekspertima da ne polažu nade u vakcine, jer je godinama istraživao vakcine. Svoje istraživanje započeo je kada je jedan njegov pacijent dobio nuspojave nakon vakcinacije.

Tokom dve godine prakse, dr Zidžek je objasnio da je video velike razlike između svojih pacijenata. “Bili su pacijenti koji su išli kod lokalnih kiropraktičara i bili su zdraviji od drugih, a radili su stvari za svoje zdravlje pored uzimanja tableta i lekova. Takođe, oni koji su imali manji postotak primanja vakcina bili su takođe zdraviji. To je bilo veoma teško za mene da razumem.

Moji delimično vakcinisani pacijenti, išli su protiv saveta lekara. Bilo mi je teško to da progutam zbog svog ega.

Kada sam počeo da čitam istraživanja o vakcinama, moj život se promenio zauvek.”

Dr Zidžek priznaje da je bio “vakcinalni nasilnik” jer je njegova klinika morala da postigne određenu stopu datih vakcina. Ali njegov stav se promenio kada je počeo da donosi odluke o vakcinisanju sopstvene dece. Njegova klinička praksa pokazala je da je veći broj nuspojava od vakcinacije nego što se prikazuje u javnosti.

Kako je sertifikovani pedijatar promenio mišljenje o vakcinama

“Iskusio sam prvu regresiju autizma kod svojih pacijenata. Znam da ste svi čuli istu priču, da su oni rođeni s autizmom i doktori nisu to znali… E pa to nije baš tačno.

Radio sam s decom s posebnim potrebama. Imao sam savršeno normalno dete za pacijenta, dok nije dobilo vakcinu sa 12 meseci.

Kada sam ušao u sobu nakon pet meseci, bukvalno sam video dete koje pre nikada nisam video. Mislio sam da sam ušao u pogrešnu sobu. Izašao sam da proverim na vratima. Nisam prepoznao ovo dete. Imalo je autizam, jedan od najtužnijih slučajeva koje sam video. Počeo sam da čitam o vakcinama.”

Onda je još jedan medicinski događaj otvorio njegove oči. “Pre nekoliko godina imao sam pacijenta koji je preminuo nakon vakcinacije, nazvali su to SIDS (sindrom iznenadne smrti novorođenčeta). Dete je preminulo nekoliko sati nakon vakcinacije.”

Priseća se događaja: “ Mrtvozornik je pitao doktora da li misli da je ovo povezano s vakcinama, a doktor je rekao da je to nemoguće implicirajući da su vakcine savršeno bezbedne.”

Nije bilo dalje istrage, ali dr Zidžek je počeo da čita i to ga je dovelo do današnje promene.

Zatim je pisao medicinskim stručnjacima:

Siguran sam da znaju mnogo više od nas. Mnogo je lekara u ovoj zemlji jednako koliko i roditelja. Kada vaše dete dobije nuspojavu, onda počnete da istražujete.

Deca koja se ne vakcinišu su najzdravija?

Dr Zidžek je diskutovao na temu količine dece u svojoj praksi, njihovom statusu vacinacije i zdravlju: “Ovo radim sada već 15 godina. Podeliću s vama da su vakcinisana deca najbolesnija, parcijalno vakcinisana ne toliko, a nevakcinisana su najzdravija.”

Pogledajte ceo intervju:

Webtribune.rs

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …