Home / ZDRAVLJE / Uklonite bol koji vas muči pritiskom samo jedne tačke na dlanu! (VIDEO)

Uklonite bol koji vas muči pritiskom samo jedne tačke na dlanu! (VIDEO)

501
Možete li zamisliti da pritiskom prsta na određeno mesto na dlanu možete ukloniti bol koji vas muči. Da moguće je, potrebno je samo znati gde i koliko jako pritisnuti …

Ovaj način ublažavanja bolova je poznat kao refleksologija. Ona pomaže odrediti tačke koje treba pritisnuti u okviru dlana. Određene tačke na dlanu su povezane sa određenim delovima u telu koje uzrokuju bol.

Pritisnite određenu tačku sa palcem druge ruke 5 sekundi, lagano opustite pritisak u 3 sekunde i ponovo jako pritisnite.

Nakon nekoliko minuta tretmana bol se smanjuje i nestaje. Ovaj postupak možete ponoviti nekoliko puta dnevno kako bi dobili najbolji rezultat.

U videu koji donosimo u ovom članku možete pogledati Dr. Oz, kako predstavlja načine ublažavanja bola uz pomoć refleksologije, objašnjava i kako su naše ruke i noge povezane s celim telom.

5 učesnika iz publike su pokazali gde osete bol, Refleksologist im pokazuje kako jednostavnim pritiskom dlana mogu ublažiti i ukloniti bol koja ih muči. Objasnili su kako različitim oblicima pritiska i masažama dlana, do potpunog uklanjanja bola.

Evo koje su tegobe učesnici imali:

– Zatvor i nadutost
– Nesanica i umor

– Zapušenje sinusa
– Bol u gornjem delu leđa

– Loš seksualni nagon

Stručnjak je pokazao i dao uputstva o tome kako pritiskati dlanove i objasnio kako se trebaju osećati u trenutku podsticanja pritiska, tako da znaju odrediti da li ovaj postupak rade pogrešno.

Pogledajte ovaj video i probajte neku od ovih metoda ako imate slične tegobe…

 Izvor: veekli healthi life

Check Also

DOKTOR NESTOROVIĆ UPOZORIO NA OPAKU BOLEST: TRI STVARI KLJUČNE ZA NJEN NASTANAK

Doktor Branimir Nestorović tvrdi da se nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu …