Home / ZDRAVLJE / Uz ovaj prirodni recept izlečićete se od raka, kao da ga nikad nije ni bilo!

Uz ovaj prirodni recept izlečićete se od raka, kao da ga nikad nije ni bilo!

djumbir- caj

Mnogi ljudi tvrde da su se izlečili od raka pomoću neke od alternativnih metoda. Ovo je jedan takav recept koji je jako jeftin i bezbedan i svako može lako sam da napravi ovaj preparat. U svakom slučaju, uz redovnu terapiju – ne može da škodi

Jedna žena koja je bolovala od raka odlučila je da sa svima nama podeli recept koji joj je „vratio život“. Recept je na bazi meda i đumbira i nema nikakva štetna dejstva.

Žena je bila na aparatima 20-tak dana, imala je rak endokrinih žlezda. Tvrdi da se izlečila bez operacije i hemoterapije i sada puca od zdravlja.

Za pripremu su potrebna dva veća korena đumbira koje treba očistiti i sitno izrendati, može i pomoću blendera. Zatim se tako usitnjen đumbir meša sa pola kilograma domaćeg meda.

Smesu je potrebno spremiti u teglice i konzumirati po kašiku tri do četiri puta na dan. Veoma je važno koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku, ne sme da bude metalna.

Prvi efekti trebalo bi da se osete posle dva do tri dana, a prema rečima pomenute žene koja se izlečila, preparat „diže iz mrtvih“.

Naravno, nemojte da zanemarite savete svog lekara, pa da se oslonite samo na ovakvu terapiju, ali ništa ne škodi da probate, pa ako zaista pomaže – samo napred!

Izvor: Telegraf.rs

Check Also

MORATE ZNATI! NESTOROVIĆ OTKRIO: OVA BAKTERIJA IZAZIVA RAK, SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO JE SE REŠITI ZA 6 NEDELJA

Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to …