Home / ZDRAVLJE / VAGINALNI KUNG-FU: Upoznajte ženu koja svojom vaginom diže lustere!

VAGINALNI KUNG-FU: Upoznajte ženu koja svojom vaginom diže lustere!

Nova trenerica intimnosti može podići razne predmete, uključujući kokosove orahe, trofeje, ogledala, lustere, tegove za vežbanje, manje više sve što želi, u okviru nekih razumnih granica. Jer, zašto ne?

zena- vagina

Kako bi to postigla, Kim anam (44) zaveže predmet za komad užeta koji je pričvršćen za jaje od žada a koje zatim stavi u svoju vaginu.
Reč je o pravoj veštini, i Kim tvrdi kako postoje brojne koristi za žene koje se bave vaginalnim dizanjem tegova.

„Seks je za mene lično alat rasta. Leči i revitalizuje. Jednostavno je deo zdravog načina života „, kaže Amani.
Vaginalni kung fu pomaže kako seksualno, tako i u zdravstveno

„Uvek sam bila svesna svoje seksualne energije i zanimalo me je kako učiniti seks još i boljim. Tako sam prvo počela da vežba ono što sada zovem ‘vaginalni kung-fu’ – umeće svega povezanog sa vaginom – još pre 20 godina. Radi se o drevnim taoističkim vežbama koje su žene koristile još pre 5.000 godina kako bi ojačale karlicu i povećala seksualno zadovoljstvo. “

„Želim da žene znaju šta sve njihove vagine mogu napraviti. Moja je procena da bi svaka normalna, zdrava žena trebala biti u stanju izbacivati ping pong loptice iz svoje vagine. Ne radi se o nekim posebnim veštinama rezervisanim za posebne vagine „, objašnjava anam, koja tvrdi kako ima i medicinsku potvrdu za svoje tvrdnje.

Upornim vežbanjem anam je uspela da postigne zavidnu snagu svoje vagine
„Jačanje vaginalnih mišića dobra je zamisao jer je uvek dobro imati poboljšani krvotok, bolje oživćenje i pojačani osećaj tamo dole“, tvrdi holivudski ginekolog dr. Stephen A Rabin.

„Može da pomogne pri kontroli uriniranja, pri seksualnom zadovoljstvu za oba partnera, kao i u sprečavanju prolapsa, što je kad organi dolovno propadaju nadole zbog gravitacije i porođaja, naprezanja, pa čak i viška težine“.

BLAŽENI THC: Žene stavljaju marihuanu u svoje vagine, a razlog će vas oduševiti
Rabin objašnjava kako to deluje u praksi. „Vaginini su mišići na karlici poput korpe.

Kada ojačate te mišiće, oni postaju puniji i veći te samim time imaju vaginu zatvorenu, tako da što je god unutar vagine sa pričvršćenim užetom može držati težinu onoga što je na drugom kraju užeta „.

Brojne su koristi redovnog vežbanja snage vaginalnih mišićaFoto: Instagram
Stvarno neverovatno. Ako kojim slučajem želite probati, ali nemate pojma gde početi, Amani ima brojne kurseve na svojoj internet stranici.

Check Also

UDARNA VEST: DRUGI TALAS MUTIRANOG KORONAVIRUSA OSAM PUTA ZARAZNIJI! OVO SE DEŠAVA..

Protesti zbog ubistva Džordža Flojda jenjavaju, jer ih obuzdava globalna pandemija. Tvrdi se da je …