Home / ZDRAVLJE / Vitamin zahvaljujući kojem je moguće izlečiti upalu pluća za tri sata! (VIDEO)

Vitamin zahvaljujući kojem je moguće izlečiti upalu pluća za tri sata! (VIDEO)

vitamin-tableteTokom 1940. godina doktor medicine Frederick Klenner je dokumentovao kako adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.

Iako započinje s osećajem drhtavice i kašljem, virus uzročnik upale pluća može prouzrokovati i nakupljanje tečnosti u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti. Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imuni sistem i zaustavljen limfni sistem je temelj za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahteva celovitu brigu u lečenju.

Do sada je se pokazalo kako vakcine protiv gripa oslabljuju imuni sistem, te sadrže neverovatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminijum i formaldehida. Ovi neželjeni metali i hemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sistemom. Bez obzira na to što su vakcine nesigurna, a antibiotici ne oslobađaju virusne infekcije, postoji jedan sasvim prirodan lek koji je dokumentovan da ubija virus upale pluća pri samom kontaktu.

Tokom 1940. godina doktor medicine Frederick Klenner je dokumentovao kako adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izleče preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća. Ovaj vitamin je poslednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, no nažalost ne dovoljno.

Antioksidans može ojačati imuni sistem, pomoći detoksikaciji jetre, pojačati kognitivne funkcije i zaštiti telo protiv stranih napadača. Takođe je poznat kao lek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne povrede, visok krvni pritisak i sezonske alergije.

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može učiniti čuda u podršci naše prirodne sposobnosti za odbranu bez oštećenja crevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne telesne mikro flore zbog uništavanja virusa može stvoriti dugoročne neravnoteže.

Nakon što je Natural Nevs 365 intervjuisao Dr. Andrev Saula, dobijeno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj lekar je podelio kako je samo u 3 sata izlečio sebe od upale pluća. U videu možete videti i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla detetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti.

Vitamin C je esencijalan za telesno zdravlje i regeneraciju. Možete ga pronaći u svežem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica te algama.

Priroda obiluje snagom i izlečenje je moguće, ako pomažemo našem telu da se prirodno odbrani i na prvom mestu spreči bolest.

Pogledajte video:

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KADA ĆE KRAJ KORONA LUDILU I DA LI ĆE VAKCINA BITI OBAVEZNA

U Srbiji će epidemija koronavirusa morati da se završi do kraja januara 2021. godine. Biološki …