Home / ZDRAVLJE / Za sve vrste cisti ovaj recept je neophodan lek!

Za sve vrste cisti ovaj recept je neophodan lek!

Ovom prilikom vam želimo predstaviti jako efikasan prirodni lek protiv cisti koji nije teško napraviti.

500

Glavni sastojak leka je kaktus aloja.

Evo recepta i uputstava za pravljenje prirodnog leka za ciste

Biće vam potrebno pola litre medicinskog alkohola (špirita, nije bitan procenat), pola kilograma domaćeg meda, 0,75 litara crnog što kvalitetnijeg vina, pola kilograma kafe od cikorije i 150 grama listova aloje bez bodlji (biljku ne treba zalivati zadnjih 7 dana pred branje listova).

Listove aloje očistite od Bodljica, sameljete u mašini za meso ili blenderu.

Dodate ostale sastojke i dobro izmešate.

Biće vam potrebna veća tegla po mogućnosti od najmanje 3 litra da bi svi sastojci stali.

Staklenku zatvorite i ostavite na nekom tamnom i hladnijem mestu da odstoji 14 dana. Nakon stajanja, procedite smesu kroz gazu i prespite je u staklene boce. Tečnost se pije sat do dva pre obroka tri puta na dan po jedna kašika.

Bitno je da želudac bude prazan pre i nakon korišćenja leka kako se ne bi mešao sa hranom. Kada budete pred kraj smese napravite još jednu dozu i nastavite dok i drugu meru ne potrošite.

Po svedočenjima brojnih ljudi koji su probali napitak većina cisti nestaje, posebno one manje u grudima, oko bubrega i ženskih organa. Obično su dovoljne dve doze koje smo dali u merama. Nećete pogrešiti ako lek koristite i preventivno za poboljšanje opšteg stanja organizma i povećanja imuniteta. Deca takođe mogu koristiti lek ali u manjoj dozi prilagođenoj njihovoj težini.

Mera koju smo mi naveli (Jedna supena kašika) je za odraslu osobu od 60-70 kg, a mera se postepeno smanjuje prema težini deteta. Dete od 35 kg koristi pola supene kašike tri puta na dan.

Check Also

Dr NESTOROVIĆ: PREKO DANA JEDITE NORMALNO, POSLE 18 ČASOVA- NIŠTA!

Prema njegovim rečima gladovanje izaziva depresiju i veoma je teško izbegavati hranu, ali postoje alternative, …