Home / ZDRAVLJE / ZENIČANIN POBEDIO NAJSMRTONOSNIJI OBLIK RAKA: „Izlečio sam rak pomoću jeftinog leka za koji sam slučajno saznao!“ (VIDEO)

ZENIČANIN POBEDIO NAJSMRTONOSNIJI OBLIK RAKA: „Izlečio sam rak pomoću jeftinog leka za koji sam slučajno saznao!“ (VIDEO)

5004Ako ste zabrinuti zbog toga što je vama ili vašim bližnjima dijagnostikovan rak, pogledajte video. Možda dođete do korisnih informacija …

Odbio je operaciju, nakon zračenja bez terapije punih pet godina koristi lek za koji je slučajno doznao u novinama.

Malo je priča o dostupnim jeftinim lekovima ili uspešnom lečenju kancerogenih oboljenja u svetu, one se retko pojavljuju u medijima, kao da medicinsko-farmaceutskim lobijima ne odgovara da je čovek zdrav.

Aktivisti udruženja „Akcija građana“ iz Zenice, za razliku od dosadašnjih kritičkih priča u sklopu rubrike kratke videopriče, donose i jednu pozitivnu.

To je priča o čoveku koji je uspešno savladao rak levog plućnog krila veličine 5 centimetara. Podsetimo, taj je karcinom je jedan od najsmrtonosnijih.

Njegova je poruka kratka i jasna: „ne gubite nadu“.

Ako ste zabrinuti zbog toga što je vama ili vašim bližnjima dijagnostikovan rak, pogledajte video. Možda dođete do korisnih informacija …

Pogledajte video:

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …