Home / AKTUELNO / Muž Jelene Marjanović otkrio koja je bila njena poslednja želja!

Muž Jelene Marjanović otkrio koja je bila njena poslednja želja!

zoran-marjanovic- foto- damir- dervisagicFoto: Damir Dervisagic

– Jelena je maštala o drugom detetu. Želela je da bude okružena ljubavlju i da zauvek ostanemo zajedno. Žao mi je što se njen san nije obistinio – rekao je Zoran Marjanović

Zoran Marjanović rekao je medijima da je njegova tragično preminula supruga Jelena Marjanović maštala o drugom detetu i da zauvek ostanu zajedno.

– Jelena je maštala o drugom detetu. Želela je da bude okružena ljubavlju i da zauvek ostanemo zajedno. Žao mi je što se njen san nije obistinio – rekao je Marjanović, a prenosi “Alo!”.

Ćerki Jani još uvek nije saopštio tragičnu vest, jer se tek priprema da to uradi.

– Tek se pripremam da joj saopštim da joj se mama neće vratiti – rekao je Zoran Marjanović i dodao da će sutra izaći na groblje da obeleži 40 dana od smrti njegove supruge.

– Pomen je u sredu u 11 sati, na groblju Zbeg. Pripremamo sve po pravoslavnim običajima, a sveštenik će služiti parastos. Planiram da posle parastosa za 40 dana uđem u studio i završim pesmu koju je Jelena snimila dan uoči tragičnog događaja.

Pesma će biti objavljena za oko 15 dana. Neću na pomenu otkrivati stihove pesme ni čitati oproštajno pismo, nisam planirao – navodi Jelenin suprug.

(Telegraf.rs)

Check Also

BEKER ZAPANJIO JAVNOST: ĐOKOVIĆ CRPI ENERGIJU IZ „SVETOG BRDA“, ZATO JE NEPOBEDIV!

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, pomenuo je u prenosu finala Rolan Garosa da najbolji …