Home / AKTUELNO / NEMAČKI EKSPERT ZA ČITANJE SA USANA OTKRIO! EVO KOJU REČ JE MERKELOVA SVE VREME PONAVLJALA DOK SE TRESLA TOKOM NOVOG NAPADA (VIDEO)

NEMAČKI EKSPERT ZA ČITANJE SA USANA OTKRIO! EVO KOJU REČ JE MERKELOVA SVE VREME PONAVLJALA DOK SE TRESLA TOKOM NOVOG NAPADA (VIDEO)

Kako se navodi na sajtu radija Antenne Bayern, ekspert je siguran da je Merkelova tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu stalno ponavljala ove reči.

Kancelarka Nemačke Angela Merkel je tokom napada drhtavice ponavljala frazu „uspeću, uspeću“, rekla je ekspert iz oblasti čitanja sa usana Judit Harter.

Kako se navodi na sajtu radija Antenne Bayern, ekspert je siguran da je Merkelova stalno ponavljala ove reči. Fraza podseća na izjavu kancelarke koja je 2015. godine o migrantskoj krizi koja je podigla veliku buru.

Tada je Merkelova, govoreći o talasi izbeglica, izjavila: „Uspećemo da izađemo na kraj s tim“.

Merkelova je u sredu treći put viđena kako se trese, prilikom dočeka finskog premijera, a juče je, kršeći protokol, sedela tokom svečane ceremonije sa premijerkom Danske u Berlinu.

Iako Merkelova insistira da se oseća dobro, unutar CDU se već razgovara o tome kada bi trebalo da „preda štafetu“ svojoj naslednici Anegret Kramp Karenbauer.

Da li je ekspert za čitanje sa usana u pravu i da li je zaista Merkelova pokušavala sebi da pomogne ponavljajući frazu „uspeću, uspeću“ (na nemačkom ‘Ich schaffe das’, prim.aut.) pogledajte u videu ispod:

Check Also

CENE NEKRETNINA U SRBIJI ĆE PASTI PREKO NOĆI- EVO ŠTA SE DEŠAVA..

VEĆ MESECIMA cene kvadrata u Beogradu i širom Srbije ne prestaju da rastu. Kvadrati u …