Home / AKTUELNO / Vulin: Pripremaju napad na Vučića i njegovu porodicu..

Vulin: Pripremaju napad na Vučića i njegovu porodicu..

U Srbiji se priprema medijska grupacija koja će napadati Aleksandra Vučića i njegove saradnike, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Kako kaže, cilj svega je “promena vlasti na ulici, kada već na izborima ne može”.

Prema njegovim rečima, “trgovina medijima i okupljanje tajkuna predstavlja početak svakog napada na Vučića i Vladu Srbije”.

“Pre beogradskih izbora Dragan Đilas je prodao zgradu jedne od desetina svojih kompanija Draganu Šolaku ili KKR, a sada je istom čoveku ili firmi prodao i Dajrekt mediju, istu onu koju je već jednom prodao čudno zaboravljenom bugarskom biznismenu”, kaže Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

On je dodao da “mediji ćute, svesni da se stvara sila koja će kontrolisati marketinške budžete i tako određivati ko i kako piše”.

“Novinarska udruženja ne strahuju od monopola, jednoumlja ili otpuštanja kolega, zadovoljna što rukovodstvo NUNS uzima ogromne pare od Đilasa. Niko od nezavisnih tela ne vidi problem što političari finansiraju medijska udruženja i tako kupuju njihovo vatreno obračunavanje sa političkim protivnicima Đilasa”, smatra Vulin.

Prema njegovim rečima, “U Srbiji se priprema medijska grupacija koja treba da napada Vučića i njegove najbliže saradnike i porodicu, ali i da, kako je mnogo puta već Đilas najavio, promeni vlast na ulici kada već na izborima ne može”.

“O onom ko se usudi da upozori na Đilasa, Šolaka, KKR i of šor kompanije koje su vlasnici našeg tržišta marketinga, ali i političari koji hoće da vladaju Srbijom, pokrenuće se lavina napada. Tako će se o predsedniku i njegovim saradnicima govoriti i pisati svaka laž, a o Đilasu i Šolaku nijedna istina. Mafijaškoj hobotnici ništa osim promene vlasti bez izbora neće biti dovoljno”, istakao je ministar Vulin.

(Tanjug)

Check Also

POSLE SLUČAJA „JOKIĆ“- NOVI PROBLEM ZA SRBIJU!?

Košarkaška reprezentacija Srbije će i definitivno biti bez Bogdana Bogdanovića u kvalifikacijama za Olimpijske igre, …