Home / IZA KULISA / DEJAN LUČIĆ- TAJNI DOGOVOR O ČIŠĆENJU BALKANA: PADA EDI RAMA A ONDA I ĐUKANOVIĆ- EVO ŠTA SU SPREMILI ZA VUČIĆA (VIDEO)

DEJAN LUČIĆ- TAJNI DOGOVOR O ČIŠĆENJU BALKANA: PADA EDI RAMA A ONDA I ĐUKANOVIĆ- EVO ŠTA SU SPREMILI ZA VUČIĆA (VIDEO)

Publicista Dejan Lučić ispričao je u intervjuu za Balkan info da je Mira Marković došla Miloševiću glave, otkriva ko štiti Mila Đukanovića, da li je Vladimir Putin zaista zamenjen 2007…

29 novembra prošle godine bio je atentat na Angelu Merkel kada je krenula u Južnu Ameriku isključili su svu elektroniku u avionu ali su je Rusi spasili.

Vučić ne sme da potpiše priznanje Kosova jer kada bi to uradio Rusija ili Kina bi stavili veto u UN.

Putin je podržao Vučića jer su Jeremić i Đilas eksponenti Zapada jer za podršku odlaze u Vašington i u Brisel. Putin zna da su Vučića doveli Englezi i Amerikanci kao i šta je radio britanski šef tajne službe kod Vučića. On je Vučiću rekao da mu čuva glavu ali da se mora držati rezolucije 1244.

Lučić tvrdi da ako Albanci izvrše ujedinjenje sa Kosovom onda Srbija treba da sruši sve međe i granice sa Kosovom kao i da se poništi izdajnički briselski sporazum koji je Vučić uradio. Milion Albanaca je napustilo Albaniju i ovi nemiri dole su iz paketa dogovora Putina i Trampa da se Balkan počisti.

Kada padne Rama pašće Milo Đukanović a onda odlazi i Vučić

Vučića pritiskaju Englezi i Amerikanci jer je to obećao pošto je dobio nešto za uzvrat.

Mila Đukanovića ruši britanska obaveštajna služba jer mu je vreme isteklo a preko biznismena Kneževića.

Poštujem jevrejsku pamet ali pravim razliku između američkih jevreja i izraelaca. Izraelci su prijatelji Srba i nisu slali neke svoje crne jedinice da nam seku glave.

Mira Marković je Miloševiću došla glave. Ona je dovela Soroša u Srbiju. Ona je dovela onoga jednog maga koji je Miloševića podstakao da raspiše izbore. A svako pametan ko zna istoriju zna da posle rata, pobednici ili gubitnici u tom ratu ne dobijaju izbore. Setite se Čerčila, on je pobedio u Drugom svetskom ratu ali kada su posle došli izbori on je izgubio katastrofalno.

Meni su smešni ljudi koji govore da magija ne postoji. Sve velike tajne službe imaju odeljenje koje se bavi ezoterijom. Ezoterijom vi možete da utičete na ljudsko ponašanje i zdravlje.

Ako je i Putin zamenjen kao što se priča 2007. ovaj mi se onda više sviđa. Podigao je Rusiju vojnu, ratoborniji je, i sada se Rusije svi boje. A onaj prethodni je radio ono što je Zapad hteo. A možda je to isti Putin koji je imao dve različite uloge u istom pozorišnom komadu. A pozorišna predstava se zove – Obnova imperije.

Amerika da je mogla pre godinu dana da napadne Rusiju ona bi je napala. Sada više ne može. Svakim danom je Amerika sve slabija. Jakov Rotšild je svoju berzu zlata zatvorio u Londonu i prebacio je u Hong Kong. Kina je nova Amerika. Tramp je poslednja šansa za SAD.

Mila Đukanovića je sve vreme čuvalo prijateljstvo sa Natanom Rotšildom koji je iznad britanske obaveštajne službe. Natan je nasledio svog oca Jakova koji se povukao.

(Webtribune.rs,mediji)

Check Also

620.000 VOJNIKA ANTANTE RAZARALO JE SRBIJU A ONDA JE NA NJIH KRENULO 62.000 SRPSKIH VOJNIKA- OVO SE DOGODILO

“Jeremija pali topa, zatresla se sva Evropa…”, pre tačno 100 godina, 15. septembra moj pradeda …