Home / IZA KULISA / FRANCUSKO-SRPSKI AGENT TVRDI DA JE OVAJ AMERIKANAC NAJVEĆI NEPRIJATELJ SRBIJE: Pokazao njegovu sliku u emisiju, a onda izneo šokantne detalje.. (VIDEO)

FRANCUSKO-SRPSKI AGENT TVRDI DA JE OVAJ AMERIKANAC NAJVEĆI NEPRIJATELJ SRBIJE: Pokazao njegovu sliku u emisiju, a onda izneo šokantne detalje.. (VIDEO)

Nekadašnji obaveštajac Jugoslav Petrušić tvrdi da je u ovom trenutku, uz Ramuša Haradinaja, najveći neprijatelj Srbije član Predstavničkog doma SAD Elijot Engel.

Petrušić je u intervjuu za Balkan info pokazao njegovu sliku i optužio ga pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji, učešće u podmetanju zločina Srbima pa čak i u atentat na Olivera Ivanovića.

Petrušić tvrdi da je Engel glavni promoter i finansijer ideje da Nataša Kadić dobije Nobelovu nagradu.

– On je jedan od najvećih hoštaplera i srbomrzaca koji postoje na svetu. On je sve oblikovao i radio da razni zločini od Srebrenice preko Kosmeta budu podmetnuti Srbima. Sve je radio protiv Srba – tvrdi Petrušić.

Petrušić u emisiji govori na koje načine su Srbima podmetani zločini, ulogama NVO sektora u tim aktivnostima, zaverama velikih koorporacija za zapadni Balkan i drugim aktuelnim temama.

Pogledajte snimak:

Check Also

PILOT JAVIO DA JE IZNAD NJEGA NLO I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG

Uslovi su bili savršeni za letenje, ali u samo nekoliko minuta pilot je nestao! Lebdi …