Home / IZA KULISA / KNJIGA OTKROVENJA: Makron pokreće “SVETSKU VOJSKU“ od 10 nacija, ispunjavajući jezivo biblijsko proročanstvo..

KNJIGA OTKROVENJA: Makron pokreće “SVETSKU VOJSKU“ od 10 nacija, ispunjavajući jezivo biblijsko proročanstvo..

Francuski predsednik i globalista Emanuel Makron je najavio stvaranje “svetske vojske“ od 10 nacija koja će početi sa radom sledećeg meseca, ispunjavajući proročanstvo iz Knjige Otkrovenja.

Kako prenosi Politico:

“Nestrpljiv sa nemačkim odugovlačenjem po pitanju odbrane, francuski predsednik Emanuel Makron će sledećeg meseca okupiti koaliciju od 10 nacija dizajniranu da pripremi evropske oružane snage da preduzmu akciju zajednički u vanrednim situacijama, i da vežu Britaniju u vojnoj saradnji jer ona napušta EU.“

“Ministri odbrane Francuske, Velike Britanije, Nemačke, Italije, Španije, Holandije, Belgije, Portugala, Danske i Estonije su potpisali pismo o nameri u Parizu u junu, rekli su zvaničnici, obećavajući da će razviti zajedničku stratešku kulturu, razmenjivati analize i predvideti problematična mesta koja bi mogla zahtevati intervenciju i raditi na saradnji njihovih snaga za buduće operacije.“

Korak ka predvođenju svetske vojske je najnoviji globalistički manevar Emanuela Makrona, bivšeg Rotšildovog bankara i novog “zlatnog dečka“ Evropske unije.

Iako je Makron vodio šarmantnu ofanzivu kod predsednika Trampa, pokušavajući da stekne poverenje američkog predsednika, istina je Makronova globalistička politika ne može biti daleko od Trampovog nacionalističkog programa. Makron je proglasio podršku saveznoj Evropi, evropsku vojsku, i svetsku vladu.

I čini se da Makron – koji je sebe uporedio sa Jupiterom, rimskim bogom – namerava da iskoristi svoju novu svetsku vojsku od 10 nacije kako bi poradio na ovim ciljevima.

Otkrovenja 17:12 nas upozorava protiv vojske od 10 nacija koja se formira u poslednjim danima, objašnjavajući da snaga vojske daje “autoritet zveri“:

“Deset rogova koje ste videli su deset kraljeva koji još nisu dobili kraljevstvo, ali koji će za jedan sat dobiti autoritet kao kraljevi, zajedno sa zveri.“

“Oni imaju jednu svrhu i svoju moć i autoritet će dati zveri.“

Bez obzira na to da li je Makron ta zver identifikovana u Otkrovenju, on je čovek koji je u Francuskoj doživeo veću moć nego bilo koji političar još od 1960-ih godina – i najbrže. Bivši Rotšildov bankar, oženjen sa svojom bivšom nastavnicom iz srednje škole (ženom koja je 26 godina starija), je istinski elitista i doslovno francuski princ, odlučan da usvoji globalističke politike u Francuskoj, Evropi i na kraju u svetu.

Znaci zagrevanja ne bi mogli biti jasniji po pitanju Makrona. Čovek koji je izabran sa 66,06% glasova – i koji je preuzeo vlast na 69. rođendan Izraela – počeo je sebe da naziva “Jupiterom,“ odavajući priznanje najvišem paganskom bogu u rimskom i grčkom panteonu.

Makron ove godine puni 40 godina, tačno 40 dana posle 77.777 dana otkako je brutalni diktator Napoleon krunisan za cara Francuske. Ko je ovaj čovek kog je iznedrio Rotšild i koji sada kontroliše zver sa 10 glava?

Webtribune.rs

Check Also

NEŠTO SE DEŠAVA ISPOD ZEMLJINE POVRŠINE: SEVERNI POL SE VELIKOM BRZINOM UDALJAVA OD KANADE

Severni pol se brzo pomera, a naučnici nemaju pojma zašto se to dešava. Duboko ispod …