Home / IZA KULISA / NAJVEĆE ZATAŠKAVANJE U ISTORIJI SAD: ŠTA OBAMA I NASA NE ŽELE DA VI ZNATE! (VIDEO)

NAJVEĆE ZATAŠKAVANJE U ISTORIJI SAD: ŠTA OBAMA I NASA NE ŽELE DA VI ZNATE! (VIDEO)

Živimo u vremenu kada je zdrav razum je postao vrlo retka roba
planetx-nasaIsto tako, glas razuma je pobegao od čovečanstva. Iz tih razloga sledeći esej će biti vrlo teško razumljiv za mnoge, ili vjerujet u to ili usvojiti.

kontemplacija:

Ako vi upravljate svetom tokom ovih burnih vremena, a znte da su događaji bili na vidiku koji bi zauvek promenili celu planetarnu civilizaciju, biste li koristiti globalne mainstream medija da to ispričate svima?

Ako bi ti veliki događaji bili nezaustavljivi kao što bi bili sudbonosni, bi li vi širili ovu informaciju?

Ako je vaš odgovor „DA“, što će 7 milijardi ljudi koji žive na planeti Zemlji učiniti sledeći dan? Zapravo, nakon što ćete im reći da je njihovom svetu uskoro doći kraj.

Hoćete li i dalje ići na posao?

Hoćete li i dalje podržavati potrošačko društvo?

Hoće li mnogi od njih čak i želeti ustati iz kreveta ponovo nakon što su čuli što dolazi?

U tome leži izazov s kojim se suočavaju strane Svetske vlade u senci (Vorld Shadov Government VSG).

Imajte na umu da oni tačno znaju šta je iza ugla. Njihovi strateški smeštene zvjezdarnice i visoko sofisticirani teleskopi daju im pristup naučnim podacima i astronomskim pojavama koje su toliko uverljive da osećaju da nemaju izbora nego:

• omesti nas

• zavesti nas

• odvratiti pažnju

Sa ovim razumevanjem čovek može bolje razumeti mnoge nerazumna i iracionalna, bezumna i glupa, luda i šašava postupanja Svetske vlade u senci. Očito su znali da im je vreme isteklo. Prema tome, oni imaju sve manje i manje kontrole – iz dana u dan – oko toga kako će se stvari odigrati.

Da, oni mogu imati plan A, plan B, i plan C. Međutim, postoje mnoge eventualnosti u nastajanju na koje imaju daleko manje uticaja nego što su navikli.

Njihovi bunkeri su zakopani duboko pod zemljom ne moraju biti u zaštićenim područjima kao što su nekoć mislili. Niti su njihova sastajališna mesta van Zemlje sigurna od solarnih nesreća kao što su nekad verovali.

Naravno, njihovi eksperimenti putovanja u vremenu i međuzvezdanog putovanja, crvotočine i paralelni svetovi, tehnologije veštačke inteligencije i nevidljivosti, su se već pokazale katastrofalnim.

Pre nego što nastavimo razotkrivati njihov master plan, i kako to osujetiti na svakom koraku, što je tačno to „Vlada u senci“ i zašto smo zabrinuti?

Da li se nešto skrivaju daleko u Sunčevom sistemu što je privuklo njihovu nepodeljenu pažnju? Vi budite sudija!

Sledeći Video može biti jedan od onih koji će vam najviše otkriti ikada. On takođe informiše o tome zašto se donose toliko očajni potezi na samom vrhu, sveprisutno institucionalno ludilo nekako postaje fantomsko.

Mi ne upućujemo na to da su sva naučna predviđanja Carlos Munoz Ferrada u potpunosti tačna. Proročanstva ove prirode su retko savršena. Međutim, ono što je ovaj vrlo intuitivni i daroviti astronom i seizmolog rekao ne možemo ignorisati.

* Carlos Munoz Ferrada je predvideo sa izvanrednom tačnošću brojne potrese u Južnoj Americi tokom prošlog veka. On je to učinio tako što je direktno povezao korelacije između specifičnih astronomskih pojava i raznih katastrofalnih potresa i vulkanskih erupcija. Njegovo najznačajnije predviđanje se tiče „budućeg dolaska velikog kometa-Planete“.

Za one koji nisu videli prethodni video zapis, Ferrada ga naziva Komet-Planet, jer ima veličinu i masu planete, te brzinu i eliptičnu putanju kometa.

Bilo da verujete ili ne u ono što ovaj video prikazuje, to nije bitno. Ono što je važno je da je milenijumima bilo brojnih proricanja ove prirode koja se jednostavno više ne mogu ignorisati zbog ubedljivih dokaza.

Kakav dokaz? Pre nego odemo tamo, važno je istaći da je Latinska Amerika imala druge nadarene videoce poput Carlos Munoz Ferrada. Navešćemo 3 pojedinaca koji su samostalno opisali buduće događaje.

(1) VM Rabolu (1926 – 2000) rođen je u Tolima u Kolumbiji.

„Godine 1998. napisao je“ Hercolubus ili Crveni Planet „. Na osnovu njegove direktnog i svesnog iskustva, VM Rabo opisuje strašne događaje koji će se dogoditi na našem planetu u kratkom roku i objašnjava put koje ljudsko biće može slediti kako bi se postigla duboka transformacija „.

„Hercolubus, planet tako nazvan od strane antičkih mudraca, približava se našem Sunčevom sistemu i to je uzrok velikog interesa za one koji znaju o tim kosmičkim pojavama. U našem bivšem susretu, Hercolubus je okončao civilizaciju Atlantide. Ove činjenice su ispisane kroz različite religijae i kulture. “

„Posledica vrlo neposredne blizine Hercolubusa bi bila preokret u svim oblastima naše planete.“

– „Hercolubus ili Crveni planet“ od strane VM Rabolu; Diana Pub (1. oktobra 2002)

(2) Benjamin Solari Parravicini (1898-1974), rođen je u Buenos Ajresu, u Argentini 8. avgusta

„Benjamin Solari Parravicini, veliki argentinski prorok, koji je dobio nadimak“ južnoamerički Nostradamus „, napisao je pre nekoliko decenija:“ Sat sati vremena će stići i u svojoj tami će se dositi slom velikog planete. Zemlja će biti preokrenuta. Sve će pasti „.

(3) Samael Aun Veor (6 marta 1917 – 24. decembra 1977) je rođen kao Victor Manuel Gomez Rodriguez u Bogoti, Kolumbija

„Samael Aun Veor, veliki učitelj Gnostike koji je održao brojna predavanja u Meksiku tokom 70-ih godina. On je govorio o Hercolubusu i objasnio da će se u vreme kraja, on približiti Zemlji. Zbog svoje velike elektromagnetne sile, on je rekao da će destabilizovati Zemljinu koru uzrokujući velike potrese, plimne talase, vulkanske erupcije i prirodne katastrofe.

Hercolubus bse približio našem Sunčevom sistemu u više navrata te je napravio kataklizmu koja je zbrisala Lemurijsu i atlantidska civilizaciju. Sada, rekao je, ponovo će doći na kraju naše civilizacije i omogućiti novu eru za početak „.

Pogledajte video:


Check Also

HRVATSKI ISTORIČAR: ZAŠTO OTKRIĆE DA SU SRBI NAJSTARIJI NAROD, IZAZIVA BES I MRŽNJU KOD DRUGOSRBIJANACA (VIDEO)

DREVNI TRAGOVI – nova emisija na RAS televiziji u kojoj će vas Goran Šarić voditi …