Home / IZA KULISA / “PRISUSTVO ANE BRNABIĆ NA SASTANKU BILDERBEG GRUPE JE SIGNAL ZA UZBUNU SRBIMA” (VIDEO)

“PRISUSTVO ANE BRNABIĆ NA SASTANKU BILDERBEG GRUPE JE SIGNAL ZA UZBUNU SRBIMA” (VIDEO)

Gost emisije Balkan info bila je novinarka i borac protiv globalizma, Biljana Đorović. Ona je govorila o ovogodišnjem sastanku Bilderberg kluba i učešću premijerke Ane Brnabić na ovogodišnjem sastanku u Torinu.

-Danijel Estolin je u jednom od komentara povodom održavanja ovogodišnjeg sastanka grupe Bilderberg, on se održava od 7. do 10. juna  u Torinu u Italiji, on je rekao da poziv Bilderberg grupe premijerki Srbije Ani Brnabić može biti  signal Srbima da upale sve signalne lampice i alarme- rekla je Biljana Đorović.

Ona je govorila i o protokolu ovogodišnjeg sastanka koji je na prvom mestu postavio populizam u Evropi. Po njenim rečima Brežinski je u svim svojim tekstovima u kojima se obraćao na sastanima ovakvog elitnog tipa govorio opasnosti od buđenja čovečanstva.

-Tramp je takođe bio tema ovogodišnjeg kluba Bilderberg. Migrantska politikao kao okosnia uspostavljanja Novog svetskog poretka. Takođe, izazovi nejednakosti, ljudi su svesni te nejednakosti oni se tim suočavaju na svakom ćošku- rekla je između ostalog Biljana Đorović.

Gost emisije bio je i profesor na Tehnološkom institutu u Montereju u Meksiku, prof. dr Višeslav Simić.

Pogledajte video:


(Pravda,Balkan info)

Check Also

NEŠTO SE DEŠAVA ISPOD ZEMLJINE POVRŠINE: SEVERNI POL SE VELIKOM BRZINOM UDALJAVA OD KANADE

Severni pol se brzo pomera, a naučnici nemaju pojma zašto se to dešava. Duboko ispod …