Home / IZA KULISA / SCENARIO ZA RAT PRIPREMLJEN JOŠ 2011: TAJNI PLAN PENTAGONA „KONOR 8888“ IZAZVAO PANIKU U SAD, AMERIKANCI SE PRIPREMAJU RAT NA SVOJOJ TERITIRIJI

SCENARIO ZA RAT PRIPREMLJEN JOŠ 2011: TAJNI PLAN PENTAGONA „KONOR 8888“ IZAZVAO PANIKU U SAD, AMERIKANCI SE PRIPREMAJU RAT NA SVOJOJ TERITIRIJI

U emisiji radija „Serbona“ Miodrag Milanović analizirao je planove Pentagona o eventualnom sukobu unutar SAD pod šifrovanim nazivom “KONOR 8888”, sa koga je nedavno skinuta oznaka “strogo poverljivo”.

On je u emisiji “Teorija Zavere u Praksi “ na radiju “Serbona“ analizirao plan iz 2011. koji daje uvide u moguću pozadinu i detaljano opisuje scenario borbe protiv “zombija“, a čiji je cilj vežba u kojoj se kroz imaginarni scenario pripremi ostatak ljudske rase od nadolazeće invazije nedljuskih bića, a za koji mnogi veruju da može biti samo maska za mnogo zlokobnije planove.

Plan vežbi vojske SAD koji je izazvalo brojne polemike u američkoj javnosti, o kojima su brojni mediji opširno su diskutovali, govori o ozbiljnoj strategiji koja prema njegovim rečima predstavlja niz impresivnih koncepata za odbranu od “živih mrtvaca“ – razrađenih do najmanjeg detalja.

 

Miodrag Milanović

Između ostalog, ovaj plan predviđa taktike preživjavanja i scenarije odbrane od nekoliko vresti zombija. Plana koji je prema njegovim rečima izazvao veliku pažnju javnosti, čine ozbiljni koncepti vojnih strategija i fiktivni scenario priprema građane SAD za unutrašnje sukube – navodi Milanović.

Drugi mogući napadi iz Pentagonovog plana obuhvataju napade zlih magijskih zombija, nastalih okultnim eksperimentima, zombije-vegatarijance, koji se hrane biljkama i nisu opasni po ljude, kao i zombije iz svemira. Sve ovo prema njegovim rečima, podkrepljeno je brojnim primerima i detaljno obrađeno od strane američkih vojnih stručnjaka.

Pogledajte snimak:

Check Also

HRVATSKI ISTORIČAR: ZAŠTO OTKRIĆE DA SU SRBI NAJSTARIJI NAROD, IZAZIVA BES I MRŽNJU KOD DRUGOSRBIJANACA (VIDEO)

DREVNI TRAGOVI – nova emisija na RAS televiziji u kojoj će vas Goran Šarić voditi …