Home / IZA KULISA / ŠOKANTNO PREDVIĐANJE SRPSKOG ISTORIČARA: Srbija će uz pomoć Rusije i Kine ući na Kosovo i ZAVRŠITI DOMINACIJU AMERIKE (VIDEO)

ŠOKANTNO PREDVIĐANJE SRPSKOG ISTORIČARA: Srbija će uz pomoć Rusije i Kine ući na Kosovo i ZAVRŠITI DOMINACIJU AMERIKE (VIDEO)

Istoričar Jovan Deretić tvrdi da će problem Kosova i Metohije biti okončan ratom u kome će Srbija povratiti svoju teritoriju.

Kosovska priča se ne može završiti na miran način. Kosovska priča će se završiti na isti način kao 1912. godine. Kada Srbija stane na noge i pripaše mač, drugog rešenje nema niti će ga biti – kaže Deretić.

On je rekao da će Rusija i Kina biti na strani Srbije jer će na taj način biti potisnute SAD sa Balkana.

– Ne znam da li će doći do globalnog rata ali mi ćemo biti prinuđeni da oslobađamo Kosovo oružjem. Kina i Rusija će biti uz nas, jer samo preko Albanaca Amerikanci mogu da dominiraju Balkanom – kaže Deretić.

Deretić kaže da projekat Velike Albanije i američke dominacije na Balkanu može da propadne samo vojnim savezom Srbije i Rusije.

Govoreći o Makedoniji, Deretić je rekao da će ona pripasti Bugarskoj ili da će Srbija ući vojno i u Makedoniju.

On u emisiji TV RAS govori o istoriji Srba i Slovena, tragovima Srba u Indiji i Iranu, istorijskim zabludama i podmetačinama i drugim temama.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

ŠTA JE STALJIN TRAŽIO OD PAPE U TAJNOM PISMU!?

Početkom proleća 1942. godine iz nemačkih aviona su bacani leci na pozicije Crvene armije sa …