Home / IZA KULISA / TIHI UVOD U NOVI SVETSKI POREDAK I VLADAVINU ANTIHRISTA: Norveška i Švedska pretvorile crkve u kampove za muslimanske migrante i naredile da se uklone svi hrišćanski simboli sa njih! (VIDEO)

TIHI UVOD U NOVI SVETSKI POREDAK I VLADAVINU ANTIHRISTA: Norveška i Švedska pretvorile crkve u kampove za muslimanske migrante i naredile da se uklone svi hrišćanski simboli sa njih! (VIDEO)

krst- crkva- nwo

Crkve, koje su pretvorene u kampove za hiljade muslimanskih migranata, moraju da uklone sve hrišćanske simbole, zato što bi se mogli smatrati uvredljivim za muslimane.

Zbog velikog priliva muslimana u Norveškoj, UDI (Imigracione vlasti) su naložile crkvama da se strogo pridržavaju ove naredbe.

Neki Norvežani se protive ovoj naredbi ali su u manjini. Ista situacija je u Švedskoj gde crkve takođe uklanjaju hrišćanske simbole iz crkava.

Ovo je nastavak terora „političke korektnosti“. Da li će se ovo raditi i u Srbiji, u kojoj režim šakom i kapom deli novac migrantima, a oduzima od penzionera i radnika?

Pogledajte video:

 

(norwaynorge.wordpress.com /Magacin)

Check Also

HRVATSKI ISTORIČAR: ZAŠTO OTKRIĆE DA SU SRBI NAJSTARIJI NAROD, IZAZIVA BES I MRŽNJU KOD DRUGOSRBIJANACA (VIDEO)

DREVNI TRAGOVI – nova emisija na RAS televiziji u kojoj će vas Goran Šarić voditi …