Home / IZA KULISA / VLADIKA ATANASIJE UDARIO NA VUČIĆA I ŠOKIRAO JAVNOST: PREDALI SU METOHIJU, EVO KO ZAISTA VLADA SEVEROM KiM (VIDEO)

VLADIKA ATANASIJE UDARIO NA VUČIĆA I ŠOKIRAO JAVNOST: PREDALI SU METOHIJU, EVO KO ZAISTA VLADA SEVEROM KiM (VIDEO)

Vladika Atanasije Jeftić, umirovljeni episkop zahumsko-hercegovački i primorski, iznosi svoja viđenja o situaciji na Kosovu, zabrinutosti da je mafija u službi određenih interesa sadašnje vlasti.

Vladika Atanasije je izneo optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, šefa kancelarije za KiM Marka Đurića, kao i predstavnika lokalnih vlasti na severu Kosmeta, koje je nazvao mafijašima, a kao glavnog je označio “onog što drži pumpe.

On je rekao da se Vučićeva vlast odrekla celog Kosmeta i da je predala Albancima celu Metohiju, a da su granični prelazi postali stvarni, a ne fiktivni.

U svom govoru vladika se osvrnuo i na napade na mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i rekao je da je Vučić Milov (Đukanovićev – prim. red) čovek.

A o projektu “Beograd na vodi“ je uporedio sa pesmom “Beogradski mali pijac poplavila Sava“, jer su zgrade u tom “Beogradu na vodi počele da tonu.

Ovaj govor vladike Atanasija snimljen je u Podgorici 15. januara.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

SRBIMA NE VLADAJU SRBI: LUČIĆ OTKRIO PRAVO POREKLO SRPSKIH POLITIČARA! (ŠOK VIDEO)

Gost medijske kuće „Srbin.info” u emisiji „Intervju”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović, bio …