Home / TEMA DANA / PUKOVNIK SLOBODAN VUKOSAVLJEVIĆ: „VI LICEMERI, KOJI VIRITE IZ *UZICE ZAPADA… SKLONITE SE DA NE BI BILI SKLONJENI!“ (VIDEO)

PUKOVNIK SLOBODAN VUKOSAVLJEVIĆ: „VI LICEMERI, KOJI VIRITE IZ *UZICE ZAPADA… SKLONITE SE DA NE BI BILI SKLONJENI!“ (VIDEO)

U geopolitičkom ratu Istoka i Zapada, Srbija je opet došla pod udar svetskih moćnika koji bi hteli da se obračunaju sa srpskim narodom i unište ga za sva vremena.

Ali kako da se odbrani Srbija, od nadolazeće katastrofe, kada naše političke elite, elite sa prljavom savešću, ako je uopšte imaju, radi pljačke Srbije zloupotrebljavaju i blate vojsku od 1991. i najbolje među najboljima (kao što je general Nebojša Pavković) šalju našim neprijateljima (nekad u Hag, a sutra Albancima na Kosmetu) da im sudi za patriotizam i ljubav prema domovini?

Zar ćemo doživeti da najbolji sinovi Srbije dođu pod čizmu naših krvnih neprijatelja zarad benifita izdajničkih njuški i njihovih  podlosti, kojim se služe u međusobnom obračunu radi pljačke Srbije i međusobne borbe za mesto prvog podanika našim najvećim neprijateljima?

Da ne bismo to doživeli, da bismo preživeli kao narod, potrebno je zato ustati i za početak jasno reći takozvanim našim elitima šta mislimo o njima. Svako od nas pojedinačno. Dosta je bilo laži i obmana, prevara i poraza. Vreme je da se računi svedu i podvuče crta.

I zbog toga im ja, Slobodan Vukosavljević, pukovnik u penziji, zapovednik Severnodalmatinskog (Sedmog) korpusa, s komandom u Kninu, koji je na lični zahtev zbog narušenog sistema rukovođenja i komandovanja vojskom Krajine zatražio smenu s dužnosti i sam podneo zahtev za penzionisanje i u 48 godina života po naredbi Generalštaba, u julu 1994. godine, napustio aktivnu vojnu službu, poručujem:

„Vi licemeri, koji virite iz guzice Zapada, (Londona i Vatikana) saopštavajući nam da ste prijatelji Rusije, zamajavajući narod kao i kada ste otpočinjali rat 1991. zarad svojih slepih planova o novom Dušanovom carstvu, rasplamsavajući mržnju protiv drugih naroda i pobunjujući Srbe svojom maloumnošću, gramzivošću i kukavičlukom, prodajama i izdajama, gubeći deo po deo velikog „Dušanovog carstva“,

kako bi u ime naših zlotvora razbili srpstvo, okrivljujući svoju vojsku i svoje vojskovođe za veleizdaju, šaljući ih svojim saveznicima na suđenje za ratne zločine, da biste oprali svoju njušku, svoju prljavu svest i svoje krvave ruk – nemate pravo da se nazivate srpskim rodoljubima jer to nikada niste ni bili!

Vi, koji ste 5.oktobra kao zapadna peta kolona otvorili vrata Amerikancima za ulazak kolonijalnog sistema;

vi koji ste od Srbije stvarili švapsku koloniju, koji ste pokrali i razorili privredu naše države radi interesa tuđe države;

vi koji ste opljačkali Srbiju sa 51 milijardom dolara i zadužili je preko 30 milijardi dolara;

vi koji ste uništili sve što nas je činilo svoj na svome, snagom, ponosom i dostojanstvom;

vi koji ste nam ukrali ljubav i uništili slobodu;

vi koji ste najveće zlo u istoriji srpstva – nemate više prava da nas izdajete niti da nas branite.

Ukoliko se sami ne sklonite, i po vas najboljem scenariju nestanete u zaborav, skloniće vas srpski narod i izvesti pred državni sud da bi vam sudio za sva nedela: od izdaje države i naroda, do ćutnje i nečinjena ničega što bi osnažilo naš rod i dalo mu snage da se odbrani od stranog okupatora koji bi da nas uništi i kao nekad što su radili drugi agresori, raseli sa naših večnih ognjišta.

Srbija i srpski narod više nemaju vremena za čekanja, niti imaju snage da prežive još jednu veliku izdaju i pljačku, niti luksuz da je vode kukavice i lopovi.

Srbija i srpski narod moraju da se brane, to nije pitanje izbora već opstanka“.

(Srbin.info, pukovnik Slobodan Vukosavljević)

Check Also

OTKRIVENI ŠOKANTNI PODACI POVODOM VUČIĆEVE NAJAVE U BRISELU DA SRBIJA USKORO „NEĆE BITI ISTA ZEMLJA“! OVO SE KRIJE..

Ruska novinska federalna agencija Regnum prenela je autorski tekst Mlađana Đorđevića pod naslovom “Šta se …