Home / TEMA DANA / UNUTRAŠNJA KONTROLA POKRENULA ISTRAGU: Policajac pomogao Zoranu u ubistvu?

UNUTRAŠNJA KONTROLA POKRENULA ISTRAGU: Policajac pomogao Zoranu u ubistvu?

marjanovic
Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), najverovatnije je imao saučesnika u policiji koji mu je pomogao da posle zločina prikrije tragove!

Kako prenose domaći mediji, pripadnici MUP Srbije utvrđuju da li je neko od njihovih kolega krio istinu o likvidaciji pevačice i ometao istragu kako bi Marjanović izbegao hapšenje.

“U toku je interna istraga u MUP da bi se došlo do informacija ko je mogao da bude Marjanovićev pomagač, a pod lupom su pripadnici Policijske uprave Beograd i policijske stanice Borča. Do imena pojedinih policajaca i inspektora došlo se na osnovu listinga Marjanovićevih telefonskih razgovora i kontakata koje je imao”, kaže sagovornik iz istrage.

Kako dodaje, policajac čiji identitet se utvrđuje nije učestvovao u zločinu, već je Marjanoviću navodno pružao logističku podršku.

“Očigledno je da Zoran, koji je zasad jedini osumnjičeni za ubistvo Jelene, imao pomagače uz čiju pomoć se otarasio tela i očistio sve biološke tragove s mesta zločina koji bi mogli da ga dovedu u vezu s likvidacijom. Pretpostavlja se da su mu u tome saučesnici bile osobe od poverenja ili bliski srodnici, ali za to nema dokaza. Kad je reč o tajanstvenom policajcu, on je najverovatnije bio zadužen za to da posavetuje Marjanovića kako da ukloni tragove krvi, ali i ostale dokaze nakon Jeleninog ubistva”, priča izvor.

Prema njegovim rečima, Marjanović je, kako se sumnja, bio dobro informisan i upoznat s tim kako počistiti mesto zločina, pa je policija tek posle godinu i po dana uspela da prikupi dokaze i stavi mu lisice na ruke.

“Izgleda da je Zoran od samog početka policiju usmeravao na pogrešnu stranu. On je Jelenin nestanak prijavio četiri sata kasnije, a prethodno je u zgradu policije poslao kumu, koja nije zvanično mogla da prijavi da pevačice nema jer nije član porodice. Na taj način Marjanović je dobio na vremenu, a potom je nastavio s prikrivanjem. Zvao je ljude da pretražuju nasip u potrazi za njegovom ženom, a i kroz kuću je prošao veliki broj osoba”, dodaje sagovornik.

Zoran Marjanović je, kako se sumnja, ometao istragu i skretao pažnju inspektorima na ljude nebitne za istragu, kao što je čovek sa štapom, ali i žena sa kozama.

“Jelena mu je, navodno, nestala iz vida dok je trčala, ali je zato detaljno opisao sve prolaznike”, kaže izvor.

(Srpski telegraf)

Check Also

OSEDLALI SU NAS I TERAJU U KAS, DO KRAJA, DOK SE NE MOŽE PA JOŠ DALJE- NE MARI, NIJE DO NAS, NE MOŽEMO MI TU NIŠTA, ŽIVI ČOVEK I NA ČETIRI NOGE..?

Piše, Mihajlo Medenica Gde smo, rode voljeni? Poznajemo li se još po čemu osim po …