Home / ZANIMLJIVOSTI / Fizičar Dr Džon Brandenburg tvrdi: Na Marsu je postojala drevna civilizacija koju je uništila atomska bomba a Zemlja je sledeća!

Fizičar Dr Džon Brandenburg tvrdi: Na Marsu je postojala drevna civilizacija koju je uništila atomska bomba a Zemlja je sledeća!

U moru bizarnih teorija, pojavila se još jedna koja bi vrlo lako mogla da zaseni sve ostale. Naime, fizičar doktor Džon Brandenburg izneo je teoriju da je na Marsu postojala drevna civilizacija koju je nuklearnim napadom zbrisala druga vanzemlajska rasa.

mars- misija- astronauti

U ovoj svakako neobičnoj teoriji, Brandenburg tvrdi kako su drevni Marsovci poznati kao Kidoniansi i Utopisti masakrirani u navodnom napadu, a da se dokazi genocida i dan danas mogu videti.

Još 2011. godine, ovaj naučnik tvrdio je da bi crvena boja na Marsu mogla da dolazi od prirodne termonuklearne eksplozije.

– Površina Marsa prekrivena je tankim slojem radioaktivne materije uključujući uranijum, torijum i radioaktivni kalijum i ovo je obrazac po kojem se pojavljuju vruće tačke na Marsu. Nuklearna eksplozija mogla bi da pošalje ostatke širom planete – tvrdio je Brandenburg.

Pa ipak, fizičar je od tada ipak unapredio svoju teoriju tvrdeći da danas više ne veruje da se eksplozija dogodila prirodnim putem, već da je u pitanju bio insplaniran i izvršen napad od strane inteligentnih vanzemaljskih bića.

Štaviše, zaključak njegovog najnovijeg rada navodi na to da nuklearni izotopi koji se nalaze u atmosferi predstavljaju primer hidorgenskih bombi što može biti dokaz da je “jedna civilizacija zbrisana nuklearnim napadom iz svemira”.

Njegova istraživanja baziraju se oko “velike koncentracije” ksenona-129 u atmosferi i pomenutih uranijuma i torijuma na površini, što je primetila i NASA letelica iznad Marsa.

Naučnici su međutim prethodno istakli da to nije ništa iznenađujuće budući da se ovi elementi nalaze svuda.

Ipak, dr Brandenburg je odlučan u svojim uverenjima da su se na površini dogodile dve nuklearne eksplozije.

On će svoje istraživanje predstaviti i u članku u časopisu “Journal of Cosmology and Astroparticle Physics”. Istraživač je takođe obasjnio i kako je Mars nekada imao slične klimatske uslove kao Zemlja, sličan biljni i životinjski svet, a da je ljudska vrsta na Crvenoj planeti naličila drevnim Egipćanima.

Poslati ekspediciju na Mars

Dr Brandenburg dodaje i to da njegova teorija može da obasni i Fermijev paradoks, odnosno to da postoje visoke verovatnoće postojanja vanzemaljskih civilizacija, ali da nam nedostaju dokazi o kontaktu sa takvim vrstama.

Naučnik je upozorio i da bi ljudi trebalo da budu u strahu od napada na našu planetu i da bi stoga trebalo postaviti ljudsku posadu na Mars kako bismo videli s čime se možemo suočiti.

NLO ekspert Najdžel Vatson ispričao je da dr Brandenburg nije prvi koji tvrdi da su Mars zbrisale nuklearne eksplozije.

– Ove priče i mnoge varijacije predstavljaju stav da je naš Sunčev sistem bio mesto gde se vodilo nekoliko nuklearnih bitaka između stranih posetilaca i naseljenika – rekao je on.

(Vestionline)

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …