Home / ZANIMLJIVOSTI / GORI INTERNET: Ruski vojnik herojski iskočio i napao glavnog glumca u sceni otmice, misleći da je realna situacija! (VIDEO)

GORI INTERNET: Ruski vojnik herojski iskočio i napao glavnog glumca u sceni otmice, misleći da je realna situacija! (VIDEO)

rusija-vojnik-otmica

U ovom trenutku javnosti još uvijek nepoznati moskovski vojnik definitivno bi zaslužio titulu heroja dana, no djevojka koju je “spasio od otmice” je na njegovu žalost bila glumica, baš kao i što je ‘napadač’, kojeg je tako hrabro savladao, bio njen kolega.

Naime, odvažni mladić nije shvatio da se nalazi na filmskom setu, pa kada je primijetio damu u nevolji, kojoj je muškarac držao pištolj prislonjen na sljepoočnicu, prikrao se ‘nasilniku’ s leđa i potom ga oborio na pod.

Srećom, vojniku su odmah objasnili što se tu zapravo događa, da je smotao kao sarmu glumca Pavela Priljučnog, a snimka tog nesvakidašnjeg incidenta je odmah postala hit na ruskim društvenim mrežama.

Kako bilo, odvažnog su vojnika hiljade zasule komplimentima jer se nije ustručavao rizikovati život i pomoći, a vrijedi spomenuti i kako ruski portali opovrgavaju da je prizor bio namješten u svrhu rane i viralne promocije filma.

Pogledajte video:

(Mediji)

Check Also

DANAS JE LETNjI ARANĐELOVDAN: EVO ŠTA NIPOŠTO NE SMETE DA RADITE…

Arhangel Gavrilo, jedan od sedam velikih angela serafima koji su učestvovali u stvaranju sveta, proslavlja …