Home / ZANIMLJIVOSTI / NAJSTRAŠNIJI SNIMAK IZ LUNA PARKA: Ženu i dečaka sekunda delila od sigurne smrti na katapultu (VIDEO)

NAJSTRAŠNIJI SNIMAK IZ LUNA PARKA: Ženu i dečaka sekunda delila od sigurne smrti na katapultu (VIDEO)

katapult

Posle ovog snimka verovatno više nikada nećete poželeti da odete na bilo koju od ovih takozvanih „praćka“ vožnji.

Ovu ženu i dečaka bukvalno je sekunda delila da poginu, kada je pukla sajla na „Katapult“ vožnji tik pred pokretanje.

Keri Suker i 13-godišnji Trevor Larson bili su u Luna parku u Viskonsinu u bili su apsolutno spremni za „poletanje“.

Pre nego što je sajla pukla, možete da čujete u pozadini ljude koji viču u šali: „Molićemo se za vas“, i „Da li ste potpisali da se odričete osiguranja?“ kao i „Te sajle i ne deluju baš sigurno“.

Nekoliko sekundi kasnije jedna od sajli koja katapultira ljude 200 metara u vazduh iznenada je pukla i više se niko nije našalio.

Trevorovi roditelji, Dru i Nikol bili su na licu mesta i snimili su ovaj zamalo stravičan prizor: „Ja sam se ukočila“, rekla je Nikol.

„Gledaš i misliš, oh moj Bože. I onda počnete da mislite o tome šta je moglo da se desi“, rekao je Dru i dodao da mu je vlasnik ponudio novac nazad i tokene za drugu vožnju. Što i nije baš neka kompenzacija s obzirom da je sin mogao da mu pogine…

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

BIVŠI FEDEREROV TRENER: MOŽETE DA VOLITE KOGA HOĆETE, ALI U POSLEDNJIH 10 GODINA- NOVAK JE BOLJI OD NADALA I FEDERERA ZAJEDNO!

Američki teniski stručnjak Pol Anakon, nekadašnji trener Rodžera Federera, udelio je komplimente Novaku Đokoviću, kojeg …