Home / ZANIMLJIVOSTI / Ne možete pronaći ljubav svog života? 3 ključne tajne za otvaranje energetskih puteva..

Ne možete pronaći ljubav svog života? 3 ključne tajne za otvaranje energetskih puteva..

dvoje-ljubav-zvezde
„Ljudi misle da je srodna duša neko ko vam savršeno odgovara, i to je ono što svi žele. Ali prava istinita srodna duša je ogledalo, osoba koja vam pokazuje sve ono što vas zadržava od napretka, osoba koja vam ukazuje da sami možete promeniti svoj život. „- Elizabeth Gilbert

Da li čeznete za povezivanjem sa posebnom osobom na dubok, ličan način pun ljubavi? Želite li osetiti svoje srce kako se preliva od radosti jer ste zaljubljeni?

Ponekad zapnemo u svojim zauzetim životima i zaboravimo kako je neverovatno biti zaljubljen i povezati se s nekim na jako dubokoj intimnoj i duhovnom nivou. Možda provodimo svoje vreme čeznući za neverovatnom ljubavi u svom životu, umesto da preduzimamo stvari kako bi pronašli, stvorili i privukli ljubav koju zaslužujemo.

Ako vidite da vaš život nema ljubav koju bi hteli imati i ako ste skoro zaboravili kako je to biti ludo, duboko zaljubljen, možda je vreme da svoje srce okrenete naopako i preuzmete veliki rizik da bi dobili najviše što možete iz svog života.

Ove 3 tehnike za spuštanje zidova otvaraju energetski put kako bi vaša srodna duša ušla u vaš život. Istinita intimnost znači da više ništa ne skrivate. Otvorena ste knjiga, dopuštajući svima da vas čitaju, guraju i ispituju. Može biti zastrašujuće biti potpuno otvoren i iskren s ljudima, ali ćete videti da je zapravo jako osvežavajuće. Dajete drugima dopuštenje da budu otvoreni u vezi svojih života, na što su možda čekali godinama da neko poput vas spusti štitove.

Tajna je ne imati nikakve strahove za budućnost ili bilo koji ishod do kojeg može doći. Koristite svoju intuiciju ako se bojite i jednostavno se delite slobodno i potpuno. Ovo će vam omogućiti da vratite vlast nad svojim srcem i spustite se putevima predivnog novog ljubavnog života.

Prva tajna

Prva tajna za privlačenje apsolutnog ljubavnika ili srodne duše u vaš život je da potpuno prihvatite i volite sebe onakvim kakvi jeste.

Voljeti sebe, sa svim svojim manama, slabostima i nesigurnostima, vas pretvara u snažan manifestujući magnet. Ulaženjem duboko u prihvatanje sebe, pronaći ćete da je mnogo lakše za sve druge koji se duže s vama osećati mir. Kada ste u redu sa svim svojim delovima, lako je otvoriti vrata intimnosti sa bilo kim. Nije ni važno da li je to romantična ljubavna veza, jednostavno ćete osećati spajanje na dubljem nivou sa svima.

Svi zaslužujemo osetiti slobodu i radost kada smo popuno opušteni da možemo istinski dopustiti da volimo. Nema nikakvog drugog načina nego istinska ranjivost da pronađemo ovu božansku intimnu vezu. To je ono najbliže što možemo osetiti kada smo potpuno živi.

Zamislite da prva stvar koju radite svako jutro je da se okupate u bazenu ljubavi prema sebi. Umesto da proveravate email ili uzimate šoljicu kafe, uzmite to vreme da vežbate prihvatanje, cijenjenje i odobravanje svih delova sebe koji vam se nisu svideli ili ste osuđivali. Nemojte se dizati iz kreveta dok se stvarno ne osećate dobro u vezi svih svojih delova. Čak možete i napraviti spisak svih stvari u vezi sebe koje ste osuđivali u prošlosti i vežbati kako ostaviti te delove.

Samo zamislite da je „ventil ljubavi“ na sredini vaših grudi, spojen sa srcem, da se polako otvara i daje toplu, slatku ljubav svim onim delovima. Ostanite u kontinuiranom stanju prihvatanja svega što nađete u sebi, što duže možete.

Nemojte se udaljiti od vežbanja samoljubavi kroz ceo dan. Koliko možete voleti svoj partnera je proporcionalno s tim koliko bezuslovno možete voleti sebe. Videćete da je lakše upoznati i manifestovati srodnu dušu kada postanete duboko srodni sa sobom.

„Stepen do kojeg volite sebe će odrediti vašu sposobnost da volite drugu osobu koja će odražavati mnoge vaše vlastite ličnosti i kvaliteta.“ – Sania Roman

Druga tajna

Sledeća tajna je vežbati kontakt očima s ljudima.

Kada ste dovoljno hrabri da spustite svoju stražu i dopustite sebi da ostanete u stalnom kontaktu očima s nekim, dopuštajući im da gledaju u oči i dušu, znači da ste dopustili sebi da ponovo budete otvoreni i ranjivi.

Trik je pronaći način da uklonite svoj oklop. Svaki put kada ovo napravite ustvari govorite svemiru da „mu verujete i znam da ćeš brinuti o meni.“

Duga i duboka „posmatranja duša“ kroz oči drugog bića je jedno od najmoćnijih i najhrabrijih dela koje čovek može napraviti te će podići vaše vibracije i preobraziti vaš život.

Treća tajna

Još jedan način za poboljšanje ljubavnih vibracija je stupiti u kontakt sa duhovnim ratnikom u vama.

Postoji divlji, neukroćeni i nezasitno slobodni deo vas koji samo čega da ga otkrijete. Ako želite naći ovaj deo, počnite deliti delove sebe koji se ne mogu deliti. Kada se otvorite i podelite ono što se ne može deliti sa nekim, svi oni stari štitovi iz vaše prošlosti će pasti.

Ovaj život je jako kratka i divlja vožnja u seriji mnogo inkarnacija, škola … Možda čak i ne dobijete šansu da volite nekoga sutra, stoga je najbolja stvar koju možete napraviti je da razgovara o onome o čemu ne možete razgovarati i odmah ukloniti svoj društveni oklop.

Napustite sav strah

Važno je voljeti druge tako slobodno i potpuno da možete napustiti sav strah. Zamislite kako je voleti nekoga kao da nikada pre niste bili povređeni. To je prava ljubav i ono što će privući mnoge srodne duše na vaš put.

Isprva može biti jako izazovno promeniti prošla ponašanja, zaštita, skrivanje i izbegavanje prilika za više intimnosti. Tajna je biti iskren sam sa sobom i gledati duboko unutra.

Budite odgovorni za ono što nađete i uzmite vreme za analizu svojih zidova uzrokovanih strahom. Čim uočite odakle dolazi izvor straha, onda ga možete prevazići. Postane jako jednostavno ostaviti se stvari kada shvatite kako vas sprečavaju da osećate neverovatan osećaj potpunog življenja i duboke zaljubljenosti.

„Intimnost znači da nema privatnosti. Nijedan ne držite privatno sada, barem s osobom s kojom ste intimni, ostavljate privatnost. Goli ste – bili vi dobri, loši ili što god da jeste, otvarate svoje srce. Bez obzira koju cenu plaćate za to, kroz koje god probleme prođete s tim. To dovodi do rasta. „- Osho

(atma.hr)
Check Also

BIVŠI FEDEREROV TRENER: MOŽETE DA VOLITE KOGA HOĆETE, ALI U POSLEDNJIH 10 GODINA- NOVAK JE BOLJI OD NADALA I FEDERERA ZAJEDNO!

Američki teniski stručnjak Pol Anakon, nekadašnji trener Rodžera Federera, udelio je komplimente Novaku Đokoviću, kojeg …