Home / ZANIMLJIVOSTI / Nedeljni horoskop od 23. do 30. jula 2018. godine

Nedeljni horoskop od 23. do 30. jula 2018. godine

OVAN

Očekuje vas period u kojem može da dođe do veoma važnih poslovnih promena. Na polju ljubavi očekuje vas zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa kičmom, leđima, ukočenost i napetost u mišićima. Prijala bi vam masaža ili odlazak kod fizioterapeuta. Pazite na svoja leđa.

BIK

Možete da očekujete povoljan period za važna formalna i poslovna rešenja. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika da uđete u vezi na daljinu. Na polju zdravlja naglašeni su problemi sa jetrom, žuči, tegobama vezanim za loše varenje. Povedite računa o unosu alkohola i nemojte da preterujete sa masnom hranom ili bilo kakvim opijatima.

BLIZANCI

Zabrinuti ste za svoje finansije kao i za probleme koji su se nenadano pojavili na poslovnom polju. Na ljubavnom planu očekuje vas zatvaranje u sebe nakon manjeg razočaranja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi sa tegobama vezanim za urogenitalni trakt. Skloni ste infekcijama, upali bešike i mokraćnih puteva. Pazite se.

RAK

Nepovoljan je period za početak bilo kakvog novog posla. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate sklapanju braka sa voljenom osobom ako ste to planirali. Na polju zdravljaočekuju vas problemi sa hormonima, ali i sa ginekološkim tegobama (kod ženskih Rakova). Povedite računa i o osetljivoj koži, pazite se UV zračenja.

LAV

Veliki broj poslovnih obaveza koji vas očekuje stvara vam atmosferu dodatnog pritiska. Na polju ljubavi očekuje vas monotonija kojom niste zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, ovaj period vam je otežano prikazan pa možete imati razne tegobe. Očekuje vas veći pad imuniteta, problemi sa varenjem, probavom, kao i tegobe vezane za krvnu sliku.

DEVICA

Vas će tokom ovog perioda poslužiti faktor sreće pa ćete imati mogućnost da se odmorite od prethodne faze. Kada je u pitanju ljubav, moguće je značajno poznanstvo na duže staze. Na polju zdravlja očekuje vas generalno solidno stanje. Imaćete mnogo energije u sebi. Dobro se osećate kada ste fizički aktivni i potrebno vam je bavljenje sportom.

VAGA

Povoljan je period za važna razrešenja na polju privatnog posla. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ljubavnom planu, veza ili brak će se stabilizovati. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete probleme sa bešikom. Povedite računa o tome. Za mršavljenje i dijetu ovaj period može biti jako povoljan ako se tome posvetite.

ŠKORPIJA

Poslovni dogovor koji sada budete ostvarili biće veoma važan na duže staze. Na polju ljubavi ne ostvarujete lako svoje želje i nova poznanstva. Zdravstveno stanje bi moglo da vam bude promenljivo. Na prvom mestu su vam prikazani problemi sa grlom, sinusima, disajnim putevima, možete biti podložni prehladi i virusnim infekcijama.

STRELAC

Očekuje vas stabilizacija na polju zarade na kom ćete uspeti da ostvarite sjajne rezultate. Kada je u pitanju ljubav, imate neke kočnice i ne pokazujete otvoreno svoja osećanja. Na polju zdravlja su mogući problemi sa štitnom žlezdom, hormonima, kao i sa celim vratnim predelom. Povedite računa i ako se neki simptomi pojave posetite lekara.

JARAC

Pred vama je teža faza u kojoj nećete moći da zablistate u punom sjaju na polju posla. Ljubavna situacija je takođe veoma teška i partner vas je razočarao. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa čestim glavoboljama, migrenama, vidom, pazite na moguće udarce u glavu. Posetite lekara ako se pojave ozbiljnije tegobe.

VODOLIJA

Na poslovnom planu sada nećete uspeti da ostvarite sve ono što imate u planu. Na polju ljubavi vas očekuje neki ultimatum od strane partnera ili je jedno od vas dvoje podložno obmanama. Kada je u pitanju zdravlje, naglašeni su problemi sa depresijom, bezvoljnim stanjima. Možete da budete skloni i tegobama vezanim za lošu cirkulaciju.

RIBE

Moguće je da je neko od vaših saradnika u poslovnom problemu, a vi se trudite da mu pomognete. Kada je u pitanju ljubav, povoljan je period za nova poznanstva. Na polju zdravlja nema većih problema kod vas tokom ovog perioda. Generalno se osećate dobro u svojoj koži. Povremeno su moguće tegobe sa osetljivim zglobovima na nogama.

(Krstarica)

Check Also

DANAS JE LETNjI ARANĐELOVDAN: EVO ŠTA NIPOŠTO NE SMETE DA RADITE…

Arhangel Gavrilo, jedan od sedam velikih angela serafima koji su učestvovali u stvaranju sveta, proslavlja …