Home / ZANIMLJIVOSTI / NEMA TUŽNIJE PRIČE U BEOGRADU OD OVE: Pas spava na grobu vlasnika, a kad vidite kakvu tajnu još skriva…

NEMA TUŽNIJE PRIČE U BEOGRADU OD OVE: Pas spava na grobu vlasnika, a kad vidite kakvu tajnu još skriva…

pas- groblje
Prava priča iza ove fotografije je, međutim, mnogo potresnija, barem za ovu ženkicu fotografisanu  na Bežanijskom groblju…

Fotografija psa koji navodno leži na grobu svog vlasnika obilazi ne samo Balkan, već i čitav svet. Jedna ženkica redovno posećuje Bežanijsko groblje, gde leži njen vlasnik. Kao što to obično biva, ljudi sa interneta se nisu zainteresovali za detalje ovog slučaja, već sve ostaje na priči o vernosti ovih životinja.

Prava priča iza ove fotografije je, međutim, mnogo potresnija, barem za ovu ženkicu. Mama je zapravo čuvala svoja četiri šteneta, a rupa ispod spomenika bila joj je odlično skrovište za njih.

pas-groblje 1

Psi su nedugo posle nastanka ove fotografije završili u zemunskom prihvatilištu.

Ja sam ih iz tog prihvatilišta preuzela a štenci su u tom trenutku bili tako mladi da još nisu ni progledali – priča za Vesna Mihajloski, plemenita žena koja je spasla mamu i štence.

pas-groblje 2

Vesna je na sebe preuzela brigu o daljem lečenju kako štenaca, tako i mame:

– U leglu imamo dva dečaka i dve devojčice – zovu se Freddie, Boomer, Elli i Grece. Troje od njih spremno je za udomljavanje, dok se na Boomera i mamu još čeka da se oporave – priča nam dalje Vesna, koja trenutno traga za pogodnim udomiteljima za tri preslatka štenca.

(Telegraf)

Check Also

ZNACI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: DA LI VAM SE DESILO DA UPOZNATE NEKOG SA KIM SE ISTOG TRENUTKA POVEŽETE..

Da li vam se desilo da upoznate nekog sa kim se istog trenutka povežete ili …