Home / ZANIMLJIVOSTI / PRIPREMITE SE ZA AKCIJU: Ovo su pet SEK*S saveta ISKUSNIH koji garantuju LUDAČKO ZADOVOLJSTVO u krevetu!

PRIPREMITE SE ZA AKCIJU: Ovo su pet SEK*S saveta ISKUSNIH koji garantuju LUDAČKO ZADOVOLJSTVO u krevetu!

Evo koje od njih preporučujem od sveg srca, a kojih bi trebalo da se klonite. Ne razmišljam previše o se*su i se*s savetima nakon 15 godina provedenih u braku.
zena
Ipak, jednog dana odlučila sam da malo začinim našu vezu i isprobam najinteresantnije se*s savete na internetu.

Evo koje vam toplo preporučujem, a koji su potpuno gubljenje vremena:

1. Imajte prvo se*s pre nego što izađete na sastanak

Stručnjak za veze Den Sevidž u svojoj knjizi “Vodič za roditelje i se*s” prekoreva ljude koji su previše umorni da bi imali se*s. On tvrdi da izlazak nije ključna stvar – već se*s pre njega.

Prvo sam oklevala jer mi to nije izgledalo prirodno. Plus, volim da se lepo obučem kada izlazim sa mužem i nisam bia oduševljena da dođem negde i izgledam kao da sam upravo izletela iz kreveta.

Međutim, pogrešila sam. Sve je mnogo bojle nakon malo fizičke vežbe. Zapravo, bila sam mnogo opuštenija i uživala u večeri bez straha da ću kada dođemo kući biti previše umorna za se*s.

Da li bih preporučila ovaj savet? Da

2. Zajedno idite da kupujete se*si igračke i veš

Iako mužu isprva nije bilo previše prijatno u se*s-šopu, nkon mao razgledanja uhvatila sam ga za međunožje i primetila da ima erekciju. A moram da priznam da sam i ja bila prilično napaljena.

Nismo imali previše novca za sve igračke koje su nam se činile zanimljivim, kupili smo par sitnica i odmah smo pojurili u spavaću sobu da ih isprobamo.

A i tokom kupovine osetila sam da smo dostigli nov nivo intimnosti u našem odnosu.

Da li bih preporučila ovaj savet? Da

3. Pričajte bezobrazne stvari jedno drugom

Ovo je za mene bio možda najveći izazov. Morala sam da u svoj, prilično fin, rečnik ubacim reči koje mi nikada ne bi pale na pamet.

Kad sam krenula sa repertoarom koji sam spremila ranije, muž me je u čudu pogledao i pitao šta to radim. Ipak, to me nije obeshrabrilo i nastavila sam.

Rezultati nisu bili previše impresivni. Možda jednostavno nisam pronašla svoj stil. Radije volim da budem tiha i pustim svoje telo da govori.

Da li bih preporučila ovaj savet? Ne

4. Jedite puno ananasa za ukusan oralni se*s

Moj muškarac je bio prilično uzbuđen zbog ovog i svako malo dolazio kući

Ne razmišljam previše o se*su i se*s savetima nakon 15 godina provedenih u braku. Ipak, jednog dana odlučila sam da malo začinim našu vezu i isprobam najinteresantnije se*s savete na internetu.

5. Sa ananasom u rukama.

Međutim, da li na ovaj način naši intimni delovi mogu da budu “ukusniji”?

Da li bih preporučila ovaj savet? Ne

Na kraju dana, sve ovo je bilo prilično interesantno se*sualno istraživanje koje je donelo neke novine u naš se*sualni život i zato preporučujem svima da isprobaju sve što im se učini zabavnim i pritom zadrže smisao za humor i ponekada dozvole sebi da budu ranjivi – jer može opasno da im se isplati.

(Telegraf.rs)

Check Also

BIVŠI FEDEREROV TRENER: MOŽETE DA VOLITE KOGA HOĆETE, ALI U POSLEDNJIH 10 GODINA- NOVAK JE BOLJI OD NADALA I FEDERERA ZAJEDNO!

Američki teniski stručnjak Pol Anakon, nekadašnji trener Rodžera Federera, udelio je komplimente Novaku Đokoviću, kojeg …