Home / ZANIMLJIVOSTI / Šta nervira, a šta usrećuje svaki od horoskopskih znakova..

Šta nervira, a šta usrećuje svaki od horoskopskih znakova..

Divna mala devojčica držala je dve jabuke u rukama . Njena majka joj je prišla sa osmehom i zamolila da joj da jednu od dve jabuke . Devojčica ju je gledala par sekundi i onda brzo zagrizla jednu jabuku , a potom i drugu . Majka je bila zapanjena , pokušavajući da sakrije razočaranje takvim ponašanjem . Devojčica je ponudila jednu jabuku majci i rekla : “ Mama , izvoli ovu jabuku . Ova je slađa . „

500-1

Bez obzira ko ste , koliko iskustva imate i koliko znate , ne donosite zaključke unapred . Dajte drugima priliku da se objasne . Ono što vidite možda nije realnost .

Dok neki ljudi ne reaguju na zajedljive komentare , drugi se upinju da isprave svaku nepravdu na svetu , pojedini mrze kašnjenje , drugi ogovaranje . Otkrijte kakav je vaš horoskopski znak .

Ovan

Dovoljno je da kažete da će nešto biti urađeno kasnije nego što je to Ovan očekivao i da iznervirate ovaj znak . Ili ako mu kažete da nešto ne zna .

Ako hoćete da oraspoložite Ovna , potrudite se da mu laskate kako je on najbolji .

Bik

Kažite Biku da vas ne zanima šta radi , to će odmah protumačiti kao da vam nije stalo do njega ili nje . Takođe , recite Biku da ne jede toliko slatkiša , da se ponaša preterano hedonistički i imaćete isti efekat .

Ako hoćete da oraspoložite Bika , pohvalite njegov ili njen izgled . Takođe , pohvalite i trud te osobe , recite joj da je vredna .

Blizanci

Ako hoćete da iznervirate ovaj znak , dovoljno je da mu kažete da ne ogovara ljude . Takođe , recite Blizancu da i nije baš najpametniji na svetu , da mu ništa ne vrede sve pročitane knjige .

Ako hoćete da oraspoložite Blizance , odvedite ih na “ trač partiju “ .

Rak

Ako želite da iznervirate ovaj znak , kažite : “ Nije dobro što si toliko vezana za porodicu “ ili “ Trebalo bi da budeš tolerantniji prema drugima “ . Ako želite da oraspoložite Raka , idite u njegovo “ gnezdo “ , divite se kako je tamo sve lepo , ali ne menjajte previše njegove aktivnosti ili ustaljeni tok stvari .

Lav

Lav teško podnosi kada nije u centru pažnje . Ako ga zanemarite , videćete šta će vas snaći .

Ukoliko hoćete da oraspoložite Lava , samo ga pustite da se hvali i jedan monolog će biti dovoljan za njegov ego .

Devica

Ako pričate što nepravilnije ili glasno , sigurno ćete uzorkovati bes kod Devica . Ovaj znak ne podnosi aljkavost , neorganizovanost .

Pitanja o kupovini odeće i preporuka za knjigu biće pogodak da izmamite osmeh na licu Device .

Vaga

Izbegavanje kompromisa i kontrirajte . To će je izbaciti iz takta . Takođe , pritisnite Vagu da brzo donese odluku i izbezumiće se .

Ukoliko želite da oraspoložite Vagu , budite fini , pokažite da ste spremni da se o svemu dogovorite .

Škorpija

Potrudite se da ne pričate Škorpiji detalje koji je zanimaju , radite sve kako vi hoćete i budite misteriozni . To će baš iznervirati Škorpiju .

Ukoliko želite da oraspoložite Škorpiju , potrudite se da joj udovoljite . Ne oduzimajte joj dragoceno slobodno vreme i ne postavljajte previše pitanja .

Strelac

Ukoliko želite da iznervirate Strelca, recite mu da nešto mora da uradi, da odlaganja nema. Recite Strelcu da je neodgovoran i neozbiljan. Dajte mu da završi neki dosadan posao. Neće biti srećan.

Ako želite da oraspoložite Strelca, dajte mu svu slobodu sveta da radi i stvara.

Jarac

Ukoliko želite da iznervirate Jarca , recite mu da ćete kasniti i da su rokovi za izradu nečeg odloženi ili pomereni .

Ukoliko želite da oraspoložite Jarca , onda ga pohvalite za urađeni posao .

Vodolija

Ako hoćete da Vodolija bude besna , recite joj da uspori .

Ako želite da oraspoložite Vodoliju , nemojte da je iritirate nelogičnim izjavama i ne gušite njenu slobodu .

Ribe

Ovaj znak ne voli sastanke rano ujutru . I priče o zdravom životu , zdravoj hrani takođe ga nerviraju .

Ako želite da oraspoložite ovaj znak , otvorite flašu pića ili odvedite Ribu na dvosatno ćaskanje uz kaficu , opuštanje u bioskopu .

 

 

Check Also

ZNACI IZ PROŠLOG ŽIVOTA: DA LI VAM SE DESILO DA UPOZNATE NEKOG SA KIM SE ISTOG TRENUTKA POVEŽETE..

Da li vam se desilo da upoznate nekog sa kim se istog trenutka povežete ili …