Home / ZANIMLJIVOSTI / Sused je video bledo, mršavo lice na prozoru: Ono što je policija pronašla u kući je tragedija! (VIDEO)

Sused je video bledo, mršavo lice na prozoru: Ono što je policija pronašla u kući je tragedija! (VIDEO)

13. jula 2005. godine je policijski službenik Mark Holst sa Floride dobio poziv koji će doživotno pamtiti. Sused je rekao da vidi tajanstvenu, bledu devojku na razbijenom prozoru susedne kuće.
bleda- devojka
Kuća je bila već 3 godine useljena, ali se činilo kao da susedi nemaju decu. Stoga se sused plašio da roditelji ne zlostavljaju svoju decu, pa je pozvao policiju kada je video lice male devojčice.

Policajac je pokucao na vrata, a kada je ušao u kuću video je svuda životinjski izmet, hranu i paučinu koja visi sa plafona.
Onda je ugledao malu 6-godišnju devojčicu, napola izgladnjelu i golu. Nosila je pelene koje danima nisu zamenjene.

„Kada sam ušao u sobu, pogledala me velikim očima. Usta su joj se otvorila, a onda se pomakla u stranu, kao rak. Skupila je kolena i zagrlila ih rukama. Ispuštala je neobične zvukove „, rekao je policijski službenik.

Devojčica se zove Danielle i odmah su je odveli u bolnicu. Njeno stanje je bilo grozno i ponašala se kao 6-mesečna beba. Ceo život je provela bez ljubavi i zagrljaja.

Njena majka je bila 26 sati u zatvoru, dobila je 2 godine kućnog pritvora i 3 godine uslovne kazne. Odmah su joj oduzeli dete.
Danielle je dobila nove roditelje koji su joj prvi put pokazali šta znači biti voljen.

„Ona ima 7-8 napada besa dnevno. Uvek se brine o hrani. Često jede dok ne povrati „, rekao je Berni, čovek koji ju je usvojio.

No, bez obzira na strašno detinjstvo, Danielle se oseća mnogo bolje u novom domu. Danas ima 15 godina, voli ići u školu i veoma je vezana za svoju novu porodicu. Svakim

danom čini male korake ka odrastanju i nova majka se nada da će jednog dana moći da žive samostalno kao i svi ostali ljudi.

Pogledajte video i podelite njenu priču sa prijateljima:

Check Also

BIVŠI FEDEREROV TRENER: MOŽETE DA VOLITE KOGA HOĆETE, ALI U POSLEDNJIH 10 GODINA- NOVAK JE BOLJI OD NADALA I FEDERERA ZAJEDNO!

Američki teniski stručnjak Pol Anakon, nekadašnji trener Rodžera Federera, udelio je komplimente Novaku Đokoviću, kojeg …