Home / ZANIMLJIVOSTI / Ukleti put na kom vrebaju duhovi, čuju se jezivi glasovi, a automobil se sam zaključava: Kada se okrenete, na zadnjem sedištu je TO (VIDEO)

Ukleti put na kom vrebaju duhovi, čuju se jezivi glasovi, a automobil se sam zaključava: Kada se okrenete, na zadnjem sedištu je TO (VIDEO)

Vejkhurst parkvej je auto-put koji se nalazi u Novom Južnom Velsu blizu Sidneja i spaja Sifort i Narabin.

Na njemu, brisači vetrobrana iznenada prestaju da rade, zaključavaju se brave automobila, pa se same otključavaju, radio se isključuje ili neočekivano pojačava. Razne priče se pojavljuju o ovom mestu pod okriljem tame.

Svedoci koji su vozili ovim putem tokom godina, bili su izloženi nebrojenim paranormalnim pojavama među kojima je najbizarnija ona koja se najčešće ponavljala, a to je da zeleni čovečuljak na semaforu na jednom delu puta tačno u 3 sata počinje nekontrolisano da treperi.

Ljudi ukazuju na to da su im se takođe nekoliko puta pojavljivale dve žene na putu, jedna starija i druga mlađa. Prema verovanju, starija žena je škotska dadilja koja je tu umrla pre 50 godina, dok je mlađa osoba izvesna Keli, koja je 1970. tu ubijena pod tragičnim okolnostima.

Medijum Meri Leglend rekla je da Keli ume da bude jako agresivna i da se njen dug uglavnom smesti na zadnjem sedištu, i ako joj vozač glasno ne kaže da izađe iz kola ona počinje da mu smeta dok ga na kraju ne natera da skrene sa puta i nastrada.

– Prvi put sam se vozila tim putem pre šest godina oko 2 sata posle ponoći. Imala sam osećaj da mi neko diše u vrat i da mi stavlja hladnu ruku na rame.

Onda sam videla devojku u belom na zadnjem sedištu i umalo nisam nastradala – ispričala je Meri i objasnila da ne veruje da je Keli opasna već samo jeziva sama po sebi i da trema „umeti sa njom“.

Druga žena, koja se za „Miror“ predstavila kao Samanta, rekla je da je vozila tim putem i da se odjednom paralisala, nije mogla da pomeri ni ruke ni noge i počela je da gubi svest. U poslednjem trenutku je došla sebi i tragedija je zamalo izbegnuta.

O ovom jezivom ukletom putu i raznoraznim nesrećama koje su se na njemu desile napravljen je i film Bjanke Biasi.

Pogledajte video prilog:

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …