Home / ZANIMLJIVOSTI / URNEBESNA SVAĐA BOSANACA OKO KUPOVINE AUTA: Nemoj biti mozambik, u Bosni si, rođo, gdje bolan da kupiš delove za Japanca?! (VIDEO)

URNEBESNA SVAĐA BOSANACA OKO KUPOVINE AUTA: Nemoj biti mozambik, u Bosni si, rođo, gdje bolan da kupiš delove za Japanca?! (VIDEO)

500-3
Ako bi kupac slušao savetodavca do kupovine nikada ne bi došlo, jer su neki automobili neudobni kao kosilice, drugi se kradu, za treći ne postoje delovi u Bosni, dok je za neke potrebna C kategorija

“Balkanac kupuje auto” naziv je videa u kom je Ajdin Hasanić, poznat po zanimljivim i poučnim videosnimcima, kroz dozu humora predstavio kako to izgleda kada neko želi da kupi automobil na Balkanu, a pritom je iz Bosne i Hercegovine. Zapravo, kako izgleda dvojice drugara od kojih jedan želi da kupi auto, a drzgu mui soli pamet šta valja a šta ne.

Ako bi kupac slušao savetodavca do kupovine nikada ne bi došlo, jer su neki automobili neudobni kao kosilice, drugi se kradu, za treće ne ppostoje delovi u Bosni dok je za neke potrebna C kategorija.

– Kakav crni “golf”, međede jedan. To je Švabo. Švabo se krade – rekao je savetodavac kupcu koji je posle “golfa” misli skrenuo na “alfu”:

– Vozio sam “alficu”, nemoj biti mozambik od čoveka.

On je budućem vlasniku četvorotočkaša naglasio da nikako ne kupuje benzinca, jer “potroši kišu božiju”, a ni automobil na plin:

– Plin? To može eksplodirati. Nećete valjda ti i Jaca letet do Trebevića?!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs /ekskluziva.ba)

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …