Home / ZANIMLJIVOSTI / ZAŠTO NE ZABORAVLJAMO BIVŠE- Horoskop otkriva šta vas to koči da ih prebolite..

ZAŠTO NE ZABORAVLJAMO BIVŠE- Horoskop otkriva šta vas to koči da ih prebolite..

Neki od nas ne zaboravljaju svoje bivše tako lako, a zbog čega se to dešava, otkriva vam horoskop..

dvoje- ljubomora

Ovan

Ovde je glavni razlog što je negde poklackana sujeta. Ovan inače čudno reaguje, kada ga neko juri on postavlja gard, a kada je ostavljen, onda se tek zaljubi.

Bik

Retko se radi o pravim emocijama, već bik traži neki vid garancije, ne voli izazove, tako da mu je uvek lakše da razmislja o terenu koji mu je poznat, terenu na kome je već bio, nego da rizikuje za nešto novo.

Blizanaci

Oni generalno nisu skloni da se vraćaju u prošlost, ali to i kada se desi, obično je upitanju neka površnost, radoznalost.

Rak

Pripadnici ovog znaka su poznati po tome da ne znaju da prekinu vezu, kao što su i pasivni za ostvarivanje nove veze. Tako da oni zapravo traže izlaz u dešavanjima iz prošlosti da ne bi bili sami.

Lav

Ovde se radi o egu, Lavovi smatraju da ne mogu biti ostavljeni, kada se to desi, vraćaju se nazad mislima da bi utvrdili kako se to desilo, ego, ponos radi, ali naravno kod njih se manifestuje kao emocija.

Devica

Ovaj znak je poznat po tome da sve želi unapred da proračuna, u proračunu nije i ta opcija da mogu biti ostavljeni. Razmišljaju o prošlosti jer im nije jasno kako su pogrešili u proračuni, taj neko ih je nadmašio i naravno i to se manifestuje kao da su emocije.

Vaga

Vage su poznate po finim manirima, da žele sve na finjaka da reše. Mada kada im se desi da i pored njihove finoće i šarma,ih neko na drzak način otkači od sebe, to im stvori kompletan poremećaj i eto razmišljanja o prošlosti.

Škorpije

Imaju dva motiva što razmišljaju o prošlosti, ili da vrate istom merom ili uz ubedjenje da partner ne može naći boljeg partnera.

Strelac

Strelac je ne uhvatljiv, retko se vraća u prošlsot, ako se to i desi, najčešće je razlog seksualnost, kvalitetan intimni odnos.

Vodolija

Skoro se nikada ne vraća nazad, ovo je znak koji uvek ide ispred vremena, ako se slučajno to desi,možda je samo ovo jedinstven primer da Vodolija stvarno voli tu osobu.

Riba

Ramišljanje o prošlosti je obično istkano jednom velikom iluzijom, jer pripadnici ovog znaka često naprave pogrešnu procenu partnera, tako da ne razmišljaju o njemu, njegovim pravim osobinama , već o iluziji koji su napravili o njemu.

Zapamtite i ovo:

Čast izuzecima, ali koliko god vam se činilo da imate želju da se vratite dešavanjima iz prošlosti, da su upitanju velike emocije, nerasčišćene stvari,obično su tu upitanju neke vaše slabosti, ili loše osobine koje nam iz posvesti dopiru do svesti, a svi se realno vadimo na to kako tu osobu i dalje volimo i kako je ta osoba prava. To je u većini slučajeva velika iluzija koji nadetnemo sami sebi.

Sve se dešava u trenutku, sada, svako od nas ima po jedan trenutak, jednu neponovljivu šansu sa partnerom, to je jedini što je pravo, stvarno, ako to iz bilo kojih razloga ne iskoriste, sve ostalo je bleda kopija, sećanje, slabost. jako često velika emotivna iluzija.Tada je najbolje produžiti dalje.

(www.astrousluge.com, Saša Jevtić)

Check Also

POLICIJA UPALA U CRKVU NA USKRS DA ISTERA VERNIKE, A ONDA JE DOŠAO PASTOR (VIDEO)

Ovaj video je nastao u Kanadi u gradu Kaljari. Poljski pastor je jedino na ovaj …