Home / ZDRAVLJE / MELISA I., (33) IZ BIHAĆA O USPEŠNOJ BORBI SA RAKOM DOJKE: Dobila sam bitku uz pomoć kavkaskog eliksira..

MELISA I., (33) IZ BIHAĆA O USPEŠNOJ BORBI SA RAKOM DOJKE: Dobila sam bitku uz pomoć kavkaskog eliksira..

kavkaski-eliksir
Nakon što mi je u maju prošle godine dijagnostikovan početni stadijum raka obe dojke, bolest se galopom počela širiti mojim telom. Svaka nova pretraga otkrivala je novi deo tela zahvaćen zloćudnim ćelijama. Spasili su me Eliksir sa Kavkaza i Ceder Neutralizer, ishrana, saveti i terapije dr. Trobradović, koja je pronalazač i vlasnik patentnog prava Cedar Neutralizer zaštitnog uređaja.plaketa Suhreta aura 273

-Uložiti Novac u zdravlje, svakako je najbolja moguća investicija. Ipak, ko to od nas čini? I kad? Često kažemo da nemamo novca za vitamine, minerale. A imamo za cigarete? I svako od nas u kući ima TV, računar, novu kuhinju, tepih. Većina nas puši, a znamo svi cene cigarete, kao i činjenicu koliko su pogubne po naše zdravlje, ali i zdravlje naše okoline. Pa kako je to moguće – počela sam se pitati i sama, tek onda kad sam teško obolela.

– Nažalost, pre toga sam pušila i po dve kutije cigareta na dan, znala posegnuti i za čašicom rakije. Moj dom je bio opremljen najsavremenijim aparatima, vozila sam automobil od 45 000 maraka. No, kad sam se razbolela i kad mi je jedan alternativac iz Hrvatske ponudio izlečenje za pet hiljada maraka, skupim mi se to učinilo. Nisam zapravo verovala da mi svojim poznavanjem akupunkture može izlečiti rak. Sad, kad na sve to gledam sa ove distance, dobrim mi se čini to moje nepoverenje i odbijanje.
U jednom komadu

– No, kako se bolest pogoršavala, a lekari kao jedino rešenje videli radikalan hirurški zahvat, odlučila sam pomoć potražiti u alternativnim vodama. Eliksir sa Kavkaza i Cedar Neutralizer zaštitni uređaj pokzala su se sjajnim odabirom. Ni previše skupim ni previše komplikovanim – ispričala je za Auru Melisa.
Zahvaljujući stručnoj pomoći koju je dobila u ordinaciji doktorke Suhr Seke Trobradović, ova 33 – godišnja Bišćanka danas je zdrava iu „jednom komadu“.

Iako su doktori tvrdili da po hitnom postupku mora biti podvrgnuta lumpektomija (operacija kojom se odstranjuje tumorsko tkivo i deo područja oko njega, dakle ne cele dojke, kao i deo limfnih čvorova u pazuhu) do tog zahvata nikad nije došlo. Po svemu sudeći, neće ni doći.

Estetski invalid

– Poput one čuvene rečenice iz „Audicije“ – „Imao sam super sreću, i ja mogu zaključiti da sam imala vraški sjajnu sreću“. Nakon što mi je u maju prošle godine dijagnostciran početni stadijum raka obe dojke, bolest se galopom počela širiti mojim telom. Svaka nova pretraga otkrivala je novi deo tela zahvaćen zloćudnim sanicu.
Isprva su lekari savetovali lumpektomiju, znači delimično odstranjenje tkiva zahvaćenog rakom, no, već sledeći nalaz je pokazao veću rasprostranjenost.

Usledile su pripreme za mastektomiju, kompleto odstranjenje obe dojke. Nisam se psihički ni uspela navići ni priviknuti na tu misao, a već je naredni nalaz pokazao da i masektomija ne bi bila od neke veće pomoć. Zloćudne ćelije su napredovale ka grlu i plućima. Lekari nisu znali ša da rade, a iako je situacija bila krajnje ozbiljna … Imala sam osećaj da gubim bitku sa životom.

– Na preporuku moje tetke iz Sarajeva, obrela sam se u ordinaciji dr. Trobradović. Ona redovno čita Auru i ceni rad, preparate i stručnost dr. Suhr. Tako sam počela trošiti Eliksir sa Kavkaza, a dom sam zaštitila Cedar uređajem. Odbacila sam cigarete i usvojila neke korisne navike koje pre nisam imala.

– Na kraju ću reći da zaista zdravlje ne može biti skupo te da svaki dom apsolutno treba imati ovu ploču koja štiti od svih mogućih štetnih zračenja koji pogubno deluju na naše zdravlje. Eliksir sa Kavkaza je eliksir spasa, zdravlja i života. A doktorica je genije. Naprosto fenomenalan čovek sa odličnim pristupom ka pacijentu. Nakon njenih tretmana usledilo je značajno poboljšanje … Bolest se prvo zaustavila, a onda počela povlačiti. Sve mi je bolje, nastavljam sa terapijom – ispričala nam je Melisa.
Džunin saradnik

Dr. Seka je dugogodišnji saradnik svetski poznate ruske iscjeljiteljka džunah Davitašvili, a iza sebe ima veliki broj ljudi koje je izlečila od raka, tumora, neplodnosti i brojnih drugih bolesti. Dobitnik je mnogih priznanja za svoj dugogodišnji rad od kojih izdvajamo nagradu „Medicina Alternativa“ koju je primila od strane jednog od začetnika alternativne medicine Prof. Dr. Sir Antona Jaiasuriie, nagradu „Međunarodne Džuna Akademije za alternativne nauke“ kao i mnoge druge.

Cedar uređaji sa trajnim rokom upotrebe
Cedar Neutralizer je zaštitni uređaj koji potpuno neutrališe Geopatogena zračenje, kao i zračenje koje emituju elektronski uređaji. Pruža zaštitu zdravlja ljudi, a posebno je namenjen osobama koje nisu zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja.

Cedar Neutralizer uređaji zauzimaju neznatan prostor (7-30 cm), jednostavni su za postavljanje, a postavljaju se na mesta gde se boravi duže vreme, a najčešće u spavaće sobe ispod kreveta, ail takođe iu dnevne sobe i kancelarije.
Cedar Neutralizer uređaji se ne mogu pokvariti, ne trebaju održavanje i traju neograničeno dugo. Cedar Neutralizer zaštitni uređaji su inovacija i zaštićeni su patentom.

Gde je efikasan kavkaski eliksir?

Potpuno prirodna biljna formula sa vekovima dugim periodom lečenja ozbiljnih oboljenja kao što su tumor i rak. Prirodno ojačava imuni sistem i detoksificira i pročišćava celo telo.
Ks Otklanja štetne bakterije i viruse iz organizma.
Ks Čvrsto se preporučuje osobama sa malignim oboljenjima, poput karcinoma.

Kontakt tel: 061 / 320-726
Za pozive iz inostranstva: 00 387 61.320-726.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …