Home / ZDRAVLJE / OVAKO IZGLEDA RAK DOJKE: Preživela objavila potresne snimke nakon ZRAČENJA..

OVAKO IZGLEDA RAK DOJKE: Preživela objavila potresne snimke nakon ZRAČENJA..

rak- dojke
Ona se zove Jenn Alter i pre 3 godine je preživela rak dojke. Na internetu je objavila fotografije grudi, nakon agresivne hemoterapije. Želela je upozoriti kako rak dojki nije šala niti je lečenje jednostavno.

Rak dojki nije ružičasta vrpca niti ga najbolje opisuju akcije poput, jedan dan bez grudnjaka.

Uzrujana površnošću raznih kampanja kojima je cilj da upozori na bolest, Jenn je objavila kako je izgledala nakon radijacije. Njeno je telo bilo izmučeno, a područje oko dojke crveno i puno bolnih rana.

Ispod fotografija je napisala: „Ovako sam izgledala nakon 35-tog dana zračenja, još 2013. godine.

Rak dojki nije seksi. Ne radi se o cicama! Nema veze sa danom bez grudnjaka, jer je to samo puka izlika ženama da lepe fotke svojih bradavica ispod majica.

rak- dojke

Reč je o ožiljcima, boli, opadanju kose, spaljenoj kosi i slomljenom srcu. Ako vas ovo ne osvesti, onda ne znam što bi trebalo. Neugodno vam je? I treba vam biti “

Nakon što je ovo objavila, dobila je odgovore pune podrške, ali i jedan koji nije očekivala. Tražili su od nje da skine fotografije, a onda je Alter i na to odgovorila.

„… Većina reakcija na fotke bila je pozitivna. Iako osoba koja je negativno komentarisala celu stvar mora biti svesna da izgovorene i napisane reči imaju posledice, nisam želela dalje raspravljati.

Da, razljutilo me to, ali shvatam da se ona boji. Boji se toga što je videla. Glupe stvari radimo upravo jer se bojimo „,napisala je Jenn.

 

Check Also

BEZ NJEGA ORGANIZAM GUBI FUNKCIJE: DR NESTOROVIĆ IZDAO VAŽNO UPOZORENJE- OVO MORATE UZIMATI SVAKOG DANA!

Dr Branimir Nestorović je dao važan savet i otkrio koje greške često pravimo, a čije …