Home / AKTUELNO / ADVOKAT: DOK PRVI IZVRŠITELJ NE BUDE UBIJEN, OTIMAĆE NARODU KUĆE I STANOVE (VIDEO)

ADVOKAT: DOK PRVI IZVRŠITELJ NE BUDE UBIJEN, OTIMAĆE NARODU KUĆE I STANOVE (VIDEO)

Izvršitelji su sa privatnim obezbeđenjem ušli u stan porodice Kocić, koja živi u ulici Maksima Gorkog na Vračaru i prinudno ih iselili ostavivši ih na ulicu.

Iz stana su im izbačene stvari, vrata su zapečaćena i promenjena na prava, a očajni članovi porodice ostali su sa stvarima ispred zgrade sa nadom da će se nekako njihov problem rešiti.

Porodica Kocić je doživela veliki stres, a Predraga Kocića je to umalo „koštalo glave“.

Naime, Predragu je tada od stresa pozlilo, kada se onesvestio i zadobio ozbiljne povrede glave nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Jasna Kocić, supruga Predraga Kocića kaže da će im ovaj stres tek „doći na naplatu“, kao i da nije očekivala da će joj se ovako nešto dogoditi u 21. veku.

Naime, kako porodica navodi, njihov jedini dom, vredan 100.000 evra prodat je za male pare na licitaciji za 25.000 evra. Predrag Kocić priznaje da je firma u kojoj je radio imala dug, a on je sa kamatama narastao skoro 4 puta više, sa 500.000 din na 1.8 miliona.

– Te iznose je Predrag isplatio, ali su mu stan svejedno prodali iza leđa, navode iz Združene akcije Krov nad glavom.

Podsećamo, porodicu Kocić pokušavavali su da isele 22. puta, a u novembru 2017. je bilo posebno kritično jer je policija upala u stan, a Predrag Kocić umalo nije umro.

(Srbin.info)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …