Home / AKTUELNO / ALARMANTNO! DVERI- SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: U toku je pokušaj sprovođenja nasilja nad decom u ime borbe protiv nasilja!

ALARMANTNO! DVERI- SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: U toku je pokušaj sprovođenja nasilja nad decom u ime borbe protiv nasilja!

bosko-obradovic

Tragični događaj u Subotici je rezultat svih promašenih reformi u prosveti, odsustva porodične politike, nasilničkih medijskih sadržaja i nerazumevanja vlasti za potrebu sveobuhvatne socijalne reforme.

Na svakom koraku se ismevaju porodične vrednosti, osobine i vrline proistekle iz naše kulture i porodične tradicije. Posledice su sve vidljivije, posebno među našim najmlađima.

Umesto da identifikuje koren problema i promenom zakonodavne regulative Ministarstvo prosvete učini sve da prosvetarima vrati ugled, dostojanstvo i što je najvažnije, odavno pogaženi autoritet – Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja na čelu sa ministrom Šarčevićem, u prosvetni sistem uvodi seksualizaciju naših najmlađih, od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta.

Pod plaštom prevencije seksualnog nasilja, našim školarcima se nameću sadržaji koji ih podučavaju kako da izvedu francuski poljubac, šta se konkretno radi kod oralnog seksa, koliko dugo sme da se masturbira, i tome slično.

Ako neko misli da će pod uticajem ovih sadržaja sprečiti seksualno nasilje i da će naši najmlađi izrasti u zrele i odgovorne ličnosti, radi se velikoj naivnosti ili krajnjoj nedobronamernosti. Ako danas nemo budemo posmatrali sadržaje koji se nameću deci u vrtićima i školarcima, za posledicu ćemo imati gore pomenuti slučaj iz Subotice.

Srpski pokret Dveri obaveštava sve porodične ljude u Srbiji da je u toku pokušaj sprovođenja nasilja nad decom u ime borbe protiv nasilja.

U tom smislu, ponavljamo naš zahtev za smenu ministra Mladena Šarčevića kao i potpuno odbacivanje „Obrazovnih paketa“ za predškolske ustanove, osnovne i srednje škole čiji kreatori dolaze iz NVO sektora. Nikakvo revidiranje ovih materijala ne dolazi u obzir!

Izražavamo poštovanje autorskih prava Incest Trauma Centra – Beograd nad ovim „Obrazovnim paketima“, ali neka ih sprovode van granica Republike Srbije.

Svako ko je dobronameran prema našem društvu u Dverima će uvek imati vernog partnera u borbi protiv svakog vida nasilja. Podvlačimo da nasilje za Dveri nikada nije bilo i neće biti prihvatljivo.

Međutim, kada su u pitanju perfidni pokušaji da se pod izgovorom borbe protiv nasilja nad našom decom sprovode sociološki eksperimenti, promoviše totalitarna LGBT i rodna ideologija i druge antiporodične vrednosti, Dveri će biti politički zastupnik porodičnih ljudi u Srbiji koji ni po koju cenu neće dozvoliti da se takve štetne ideje sprovedu u delo.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

 

(Agencije)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …