Home / AKTUELNO / AMERIKA I NATO POLUDELI! DŽIHADISTI POČELI DA BEŽE! Ruski specijalci stigli u Siriju da oslobađaju Alepo! (VIDEO)

AMERIKA I NATO POLUDELI! DŽIHADISTI POČELI DA BEŽE! Ruski specijalci stigli u Siriju da oslobađaju Alepo! (VIDEO)

specijalci- vojnici- komandosi
Snage lojalne sirijskoj vladi, a koje sačinjavaju pripadnici Tigrovih snaga, Pustinjskih sokolova, Hezbolaha, Sirijske socijalističko-nacionalističke partije i drugih grupacija pripremaju se za pokretanje novog talasa ofanzive zapadno i jugozapadno od Alepa, ali i operacije unutar opkoljenog istočnog dela grada.

Kako navode vojni izvori, pomenutim jedinicama podršku će iz vazduha pružati sirijska i ruska ratna avijacija, ali i ruski i iranski vojni savetnici na terenu.

Pogledajte prilog Sautfronta o ruskim specijalcima na ratištu u Siriji:

Pred nadolazeću ofanzivu, kao i prethodni put, Sirijska armija izdala je upozorenje preostalim civilima u istočnom Alepu da se udalje od militanata, a teroristima naredila da polože oružje. Ukoliko ne ispune ovaj uslov, kako je upozoreno preko razglasa, teroristi će se suočiti sa napadom, koji ovaj put, neće biti prekidan.

Iako se operacije u pravcu oslobađanja strateški važnog grada jugozapadno od Alepa – Kan Tumana tek najavljuju, SAA je iskoristila zalet koji je dobila prethodnih dana oslobađanjem poslednjih zaposednutih delova Alepa i nastavila napredovanje rema prigradskim naseljima. U novom naletu preuzeta je kontrola nad selima Kafr Hadad i Kirbat al Zuvari.

Pogledajte video:

(Pravda)

Check Also

KO JE PRIMIO OBE DOZE MOĆI ĆE U PRODAVNICU, KOD FRIZERA.. EVO ŠTA ČEKA ONE KOJI NISU..!

Ljudi koji su potpuno vakcinisani možda će uskoro moći da povrate lične slobode i vrate …