Home / AKTUELNO / Amerika sa Evropskom Unijom spremila pakleni plan za Putina, kako bi gurnuli svet na ivicu velkog rata!

Amerika sa Evropskom Unijom spremila pakleni plan za Putina, kako bi gurnuli svet na ivicu velkog rata!

putin
Sjedinjene američke države i Evropska unija imaju pakleni plan da predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina optuže za ratne zločine u Siriji i za njim raspišu međunarodnu poternicu.

Zapad, prema tvrdnjama diplomatskih izvora “Informera”, namerava da falsifikovanim dokazima Putina okrivi da je lično naredio bombardovanje humanitarnog konvoja u sirijskom gradu Alepo 19. septembra kada je nastradalo više od 30 ljudi.

Falsifikovani dokazi

Vašington i Brisel planiraju da podignu optužnicu protiv ruskog predsednika zbog navodnih ratnih zločina i izdaju za njim međunarodnu poternicu. Dogodi li se zaista tako nešto, Zapad će bukvalno gurnuti svet na ivicu velkog rata!

– Moćnici u Vašingtonu i Briselu smislili su da Putinu i Rusiji napakuju optužbe za masakr humanitaraca. Iako je Moskva još istog dana odlučno demantovala svoju umešanost u to bombardovanje, i iako je vlast u Damasku objavila snimke koji dokazuju da su konvoj napali teroristi Islamske države, SAD i EU ne odustaju od namere da Ruse predstave kao ratne zločince.

Ako ne verujete samo pogledajte izjave zvaničnika poslednjih dana i videćeta da prljava kampanja i priprema terena za optuživanje Rusije i Putina uveliko traju – objašnjava izvor lista i kaže da je krajnji cilj potpuna izolacija Rusije na svetskoj sceni.

– Putin bi trebalo da, kao svojevremenoSlobodan Milošević, bude optužen da je kasapin koji je lično naredio ratne zločine. Hoće da za njim raspišu poternicu, ucene mu glavu i tako pokušaju da ga eliminišu iz svetske politike- zaključuje izvor.

Check Also

DAVILI GA KOLENOM: DEMONSTRANTI U BEOGRADU SPASILI MLADIĆA, DOK SU GA HAPSILI “CIVILI”! (VIDEO)

Devojka koja je očigledno bila sa njim u društvu, vikala je „civilima“ da ga puste, …