Home / AKTUELNO / BIVŠI IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC: RAT RUSIJE I SAD ODVIJAĆE SE NA SEDAM POLJA, A OBE STRANE ĆE UPOTREBITI NUKLEARNO ORUŽJE!

BIVŠI IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC: RAT RUSIJE I SAD ODVIJAĆE SE NA SEDAM POLJA, A OBE STRANE ĆE UPOTREBITI NUKLEARNO ORUŽJE!

Rat između Rusije i Sjedinjenih Država odvijaće se istovremeno na sedam polja, rekao je vojni stručnjak i bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi. Takođe je primetio da će u njih šest obe strane definitivno koristiti nuklearno oružje.

Kedmi je objasnio da i Rusija i Sjedinjene Države imaju sve potrebne vrste naoružanja potrebnog za vođenje vojnih operacija u vazduhu, na vodi i pod vodom, kao i u svemiru. U tu svrhu protivnici će koristiti najnovije lovce i bombardere, bespilotne letelice i helikoptere, ratne brodove i podmornice i inovativne satelitske sisteme.

Jedan od ključnih polja biće kopno na kome će se sukobiti osoblje obe vojske, tenkova i drugih oklopnih vozila, artiljerije i raketnih bacača, prenosi rznonline.ru.

Pored toga, dve države će se međusobno boriti u elektronskom i sajber prostoru. U ovom drugom, u bitku će se uključiti hakeri koji će proći bez strateškog nuklearnog oružja. Međutim, posledice njihovih borbi u sajber prostoru takođe će biti vrlo ozbiljne.

(Novosti)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …