Home / AKTUELNO / DA LI JE OVO PRVI SERIJSKI UBICA U SRBIJI- NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Vladica (28) pored male Anđe (3) ubio još dve žene?! (VIDEO)

DA LI JE OVO PRVI SERIJSKI UBICA U SRBIJI- NOVI DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA: Vladica (28) pored male Anđe (3) ubio još dve žene?! (VIDEO)

500Meštani sela Vratarnica tvrde da je Vladica Rajković, koji je osumnjičen za silovanje i svirepo ubistvo male Anđeline (3), ubio još dve žene.

– On je već priznao tri ubistva: ubio je Draganu Nikolić, za čijim se telom traga, Anđelinu (3) i jednu stariju ženu koja je nestala pre nekoliko godina – tvrde meštani sela Vratarnice.

Oni su se okupili ispred seoske prodavnice i užasno su potreseni svime što se desilo. Rekli su nam da je monstrum, navodno, sinoć odveo policiju do groblja kako bi im pokazao gde je telo nestale Dragane Nikolić, s kojom je živeo do pre mesec dana, posle čega je nestala.

– Stalno je bio s njom. Išao je uveče svuda, bio je sa starim ženama – rekli su meštani sela i dodali:

– Rajković se bavio poljoprivredom, sekao je drva i prodavao ih i niko ne zna na šta je trošio pare koje je pozajmljivao. Nije pušio, a tek ponekad bi pio. Znao je da se napije, ali ne svakodnevno – potvrdili su stanovnici sela, prenosi Telegraf.

Podsetimo, koliko se ubica iživljavao, govori i činjenica da roditelji nisu mogli da prepoznaju Anđelinino lice, već su je identifikovali po odeći.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …