Home / AKTUELNO / ĐAKON NENAD ILIĆ tvrdi da postoje skrivene poruke u VUČIĆEVIM predizbornim spotovima! (VIDEO)

ĐAKON NENAD ILIĆ tvrdi da postoje skrivene poruke u VUČIĆEVIM predizbornim spotovima! (VIDEO)

Strpljen – spasen ili ko čeka dočeka, suptilna je poruka ekipe bogatih marketinških stručnjaka koji su kreatori uzbudljive serije koju pratimo bez daha i koja nas uverava da nemamo o čemu da se brinemo kad za nas misli i radi odgovorni čovek.
dakon-nenad-ilic
Kratak sadržaj prethodnih epizoda:

Mnogo odgovoran čovek probudio se u avionu usled noćne more u kojoj je video kako se blesavi pilot i kopilot tuku oko izbora putanje leta. Iako se dugo opirao, shvatio je da mora da preuzme odgovornost.

Da bi se koliko-toliko oporavio od stresa, otišao je u kafić na pivo. Tamo je imao priliku da odgovori na razne zamerke učtivo i poslušno nezadovoljnih građana pa i na povike o njegovoj alternativnoj seksualnoj orijentaciji koji su izleteli sa televizora iznad šanka.

U međuvremenu, u lepo opremljenoj kuhinji jedne veoma gladne ali pristojno obučene porodice, dešava se mala drama. Podivljali i nestrpljivi ukućani prisiljavaju domaćicu da izvadi nepečen hleb iz rerne.

Umazani testom i tužni, slušaju odjek govora odgovornog čoveka iz kafića koji im u ime domaćice objašnjava da je strpljenje velika vrlina… Ako hoćete da jedete pečeni hleb.

U najnovijoj epizodi „Doviđenja Nado“ odgovorni čovek otkriva nam mračne tajne iz svoje prošlosti. Naime – nije vratio knjigu u biblioteku 35 godina! Umesto da ga novčano kazni nastavnica bibliotekarka šalje ga u ćošak.

A zahvaljujući šarmu odgovornog čoveka koji reaguje bez sujete, čak sa nekim čudnim zadovoljstvom što ga stara nastavnica bibliotekarka kinji i ponižava, mi shvatamo da ni 35 godina čekanja nije presudno dugo.

Tako je sve to lepo napravljeno da shvatamo i ono što nije rečeno. Obećani ulazak u EU koji istina mnogi ni ne žele, ali nije loše kao tema za zamajavanje, stalno se odlaže. Pa šta s tim! Upravo je određen rok – za 35 godina.

Rast standarda nije realno očekivati pre 35 godina mudrog vođenja. Zaposlenost… itd. Da sad ne davimo sa detaljima.

Strpljen – spasen ili ko čeka dočeka, suptilna je poruka ekipe bogatih marketinških stručnjaka koji su kreatori uzbudljive serije koju pratimo bez daha i koja nas uverava da nemamo o čemu da se brinemo kad za nas misli i radi odgovorni čovek.

Međutim ima nešto što zabrinjava. Lično odgovorni čovek, u karakternoj ulozi, kaže jedno setno „Doviđenja (gospođo) Nado“!

Doviđenja nado?! Da li to neko iz drugog plana, bez znanja odgovornog čoveka, prikriveno poručuje svima nama da se do daljega oprostimo od nade?

Nezgodno je sa velikim timovima, ne može sve da se iskontroliše do kraja. Ali ni to nije baš toliki problem.

Uostalom – kao svako dobro umetničko delo i ova epizoda naše omiljene serije nosi određene dvosmislenosti ili makar mogućnosti različitih tumačenja.

Jedno je sigurno – najzanimljivije u takmičenju za „zlatnog predsednika“ ove godine je to što je iznedrilo dve medijske ličnosti koje će nas zabavljati za sve pare. One koji su shvatili u čemu je danas stvar.

Onaj sa više para za sobom praviće nam solidno producirane zabavne sadržaje kao što je ova serija koju gledamo, a onaj zabavljač sa sličnom šoubiznis žicom ali i mnogo manje para moraće da se zadovolji alternativnim hepeninzima i možda po nekim originalnim kućnim videom. Samo da žiri ne zaspi.

Ima li i sledeće epizode? Za sada: doviđenja nado …

Pogledajte snimke:

(FB đakona Nenada Ilića)

Check Also

ŠEF MAFIJE U FILADELFIJI: MOJI LjUDI SU POPUNILI 300.000 GLASAČKIH LISTIĆA ZA BAJDENA

Donald Tramp najavio je da će uskoro biti objavljena važna informacija koja se, kako je …