Home / AKTUELNO / DETALJI BIZARNE SMRTI U ALEKSANDROVCU: Ovo su devojčice koje su usmrćene dok su se vraćale sa bazena..

DETALJI BIZARNE SMRTI U ALEKSANDROVCU: Ovo su devojčice koje su usmrćene dok su se vraćale sa bazena..

aleksandrovac-grom-devojciceZapadni deo Srbije juče po podne zahvatila je snažna oluja, praćena kišom i grmljavinom, koja je usmrtila petnaestogodišnjakinje

kad su se vraćale kući sa bazena.

Saznajemo da je mala Anđela živela s roditeljima, u Švajcarskoj, gde je završila osnovnu školu, i da je došla kod bake i deke na raspust.

Njena drugarica iz detinjstva Ivana Ivanović završila je Osnovnu školu „Aca Aleksić“ u Aleksandrovcu.

Prema prvim saznanjima, devojčice su se vraćale sa gradskog bazena u Aleksandrovcu. Bežeći od nevremena, nedaleko od Hale sportova u Aleksandrovcu zadesila ih je nesreća.

„Sahrana naše Anđele biće održana u sredu u 13:00 na groblju u Aleksandrovcu. Za Ivanu se jos ništa ne zna, bićete obavešteni. Sada igrate sa anđelima među oblacima“, oprostili su na Fejsbuku iz KUD Sveti Sava.

Anđela je od direktnog udara groma stradala na licu mesta, dok je Ivana hitno prebačena u kruševačku bolnicu. Lekari su se do 20.30 časova borili da je vrate u život, ali svi napori da je reanimiraju bili su uzaludni.

(EPK)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …