Home / AKTUELNO / ĐURIĆ U ZAVOJIMA OPISAO TORTURU ALBANACA: Držali su mi „kalašnjikov“ na stomaku, nabijali su me na koleno, uzvikivali „Alahu ekber“, vadili nož i pravili selfije! (VIDEO)

ĐURIĆ U ZAVOJIMA OPISAO TORTURU ALBANACA: Držali su mi „kalašnjikov“ na stomaku, nabijali su me na koleno, uzvikivali „Alahu ekber“, vadili nož i pravili selfije! (VIDEO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, obratio se javnosti prvi put nakon stravične torture koju je tokom jučerašnjeg dana preživeo u Kosovskoj Mitrovici.

On je izjavio da je dobio nekoliko udaraca, ali da se oseća dobro.

– Pokušavali su da me ponize i pravili su selfije sa mnom, držali su mi „kalašnjikov“ na stomaku sve vreme, a jedan od njih mi je pretio nožem. Pevali su „Alah akbar“ sve vreme – izjavio je Đurić.

Posle torture on ima bolove, ali, kako kaže – oseća se dobro.

– Da nije bilo jednog poziva iz Beograda, nasilje i teror nad Srbima bi se nastavio – rekao je Đurić, ali nije rekao koji je to bio poziv.

On rekao je da je ponosan na srpski narod:

– Ponosan sam na naše hrabre muškarce i žene koji nisu i neće pokleknuti. Srbi sa KIM nastaviće da se bore za ono što je njihovo istorijsko pravo – podvukao je između ostalog Marko Đurić.

Pogledajte video:

Check Also

DONELI SU ODLUKU! SPREMAJU SE VISOKE KAZNE, ALI I ZATVOR ZA SVE KOJI NEĆE DA SE VAKCINIŠU!

Nacrt zakona o uvođenju obavezne vakcinacije protiv korona virusa, koji prema odluci austrijske vlade treba …