Home / AKTUELNO / Do poslednjeg daha tvrdila da je nevina: Japan je bio u šoku kad je mala udovica optužena za smrt 7 muževa (VIDEO)

Do poslednjeg daha tvrdila da je nevina: Japan je bio u šoku kad je mala udovica optužena za smrt 7 muževa (VIDEO)

kakehi- udovica

Iako ju se sud osudio na 51 godinu zatvora, Čisako Kakehi je do poslednjeg trenutka tvrdila da nikoga nije ubila. Umrla je 2016. u zatvoru kad joj je bilo 69 godina.

Na početku je osumnjičena da je otrovala svog supruga, ali inspektorima je ubrzo zapala za oko čudna podudarnost: čak šestorica njenih bivših partnera umrla su pod sumnjivim okolnostima, a ona je od njih nasledila imovinu tešku 6.352.000 dolara (5,5 miliona evra).

Čisako je počela da ubija 1994 . Tad joj je umro prvi suprug, koji je imao samo 54 godine. Opet se udala za čoveka kog je upoznala preko agencije, ali i on je preminuo 2006. od moždanog udara. Imao je 69 godina. Treći brak završio se 2008. i to opet smrću supruga, a godinu dana kasnije njen novi partner umro je od raka.

Četrvrti suprug, Isao Kakehi (75), umro je 2013. Samo mesec dana posle venčanja sa Čisako, iz čista mira mu je pozlilo i umro je u lokalnoj bolnici. Obdukcija je dokazala da je otrovan cijanidom.

Njen sledeći verenik (71) poginuo je u martu 2012. kad je pao s motocikla. Umro je od srčanog udara, ali i kod njega je utvrđeno da je imao cijanid u organizmu.

Isao Kakehi (75) otrovan je cijanidom samo mesec dana posle venčanja

Iako joj je pretila smrtna kazna za ubistvo čak sedam bivših partnera, tužilaštvo nije moglo da dokaže da je Čisako apsolutno odgovorna za njihovu smrt. Tako je osuđena na 51 godinu zatvora, a izdržala je samo dve. Bila je uzorna zatvorenica, a svi koji su je poznavali tvrde da nikom ni u snu ne bi palo na pamet da bi mogla nekog da ubije, a kamoli zbog novca.

Psiholozi koji su se bavili njenim slučajem kažu da je on dokaz da žene serijske ubice ćešće ubijaju zbog finansijske koristi ili osvete, kao i da je moguće da je Čisako bila zlostavljana u detinjstvu ili mladosti, zbog čega je zamrzela sve muškarce.

Pogledajte video:(Kurir.rs/Express.hr)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …