Home / AKTUELNO / DOK SRBE BIJU I HAPSE U ŠTRPCU- VUČIĆ POTPISUJE VELIKU ALBANIJU U TIRANI!

DOK SRBE BIJU I HAPSE U ŠTRPCU- VUČIĆ POTPISUJE VELIKU ALBANIJU U TIRANI!

Projekat „Otvoreni Balkan“ je višestruko štetan za Srbiju i naše dugoročne interese. Dodatno se šteta povećava pristankom Aleksandra Vučića da se sa Edijem Ramom i Zoranom Zaevim sastane u Elbasanu na istom mestu na kojem su pre samo mesec dana Albanija i tzv. Republika Kosovo potpisali 13 strateških ugovora kojim je praktično započeta puzajuća aneksija naše južne pokrajine.

Podsećam javnost da je sam Vučić najavio diplomatsku inicijativu povodom tih 13 sporazuma potpisanih u Elbasanu od koje je očigledno odustao i ćutke pristao na taj vid trajnog rešenja statusa KiM kroz intergracije sa Albanijom čime on ne priznaje da je priznao Kosovo. Takođe, prvog dana sastanka tim povodom nije niti jednu reč rekao svom domaćinu Ediju Rami čime je pokazao da je sve to u suštini deo šireg dogovora.

Za vreme navodno istorijskog sastanaka u Albaniji u Štrpcu se hapse Srbi i demonstrira se najgrublja sila čime se šalje jasna poruka šta nas Srbe čeka u perspektivi ne budemo li pobunom sprečili da ucenjeni Vučićev režim nastavi sa uništenjem nacije.

Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …