Home / AKTUELNO / Dr RAČIĆ I NESTOROVIĆ POSLE ZABRANE KANDIDATURE PRIŠLI DVERIMA: EVO ŠTA SPREMAMO SRBIJI..! (VIDEO)

Dr RAČIĆ I NESTOROVIĆ POSLE ZABRANE KANDIDATURE PRIŠLI DVERIMA: EVO ŠTA SPREMAMO SRBIJI..! (VIDEO)

Polazeći od ideje prof. dr Branimira Nestorovića i prim. prof. dr Aleka Račića, da za nastupajuće izbore 3. aprila treba da dođe do formiranja čiste i jasne patriotske političke opcije, stavljajući na prvo mesto brigu o zdravlju nacije i posebno naše dece, pokret Dveri je potpisao Sporazum o saradnji na svim nivoima izbora koji će se održati 3. aprila 2022. godine.

„Smatram da je neohodno da se iz zdravstvenog sistema Srbije eliminiše uticaj agenata zapadne farmako mafije! Zdravstveni sistem Srbije postao je stecište tzv. konsulktanata privatnih zapadnih farnaceutskih kuća koje su u poslednjih 20 godina razorile taj sistem“, rekao je dr Alek Račić.

On je predložio i povratak na stari prosvetni sistem, koji je bio pre Bolonje i pozvao je da se uz pomoć Rusije, Srbija oslobodi izdajnika.

dr Račić je rekao da ukoliko kandidati koalicije „Patriotski blok“ posle izbora budu poslanici u Skupštini Srbije, moraju da traže od NATO-a da isplati štetu od 105 milijardi dolara zbog bombardovanja Srbije, a potom da se taj novac podeli građanima po matičnom broju.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …