Home / AKTUELNO / DRAMATIČAN RASPLET: Dan pre smrti Jelena je u obližnjoj apoteci rekla nešto što ju je koštalo života, evo šta..

DRAMATIČAN RASPLET: Dan pre smrti Jelena je u obližnjoj apoteci rekla nešto što ju je koštalo života, evo šta..

500- jelena- marjanovic- ubistvo- foto- telegraf

Jelena Marjanović (33) brutalno je ubijena pre više od godinu dana zbog ljubavnog trougla jer je, navodno, iako u braku sa Zoranom Marjanovićem, dugo bila u vezi sa A. R., poznatim beogradskim biznismenom.

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uveče u porodičnoj kući u Borči. Odmah posle privođenja otac Vladimir je izneo šokatnu tvrdnju da je Jelenin ljubavnik u stvari ubica, a ne njegov sin, i da do sada nisu govorili o njemu jer su se plašili za svoj život. Dalja istraga će ići i u smeru toga da je ljubavni trougao možda motiv zločina.

Dan pre nego što je nestala i ubijena, pevačica Jelena Marjanović je izmirila svoja dugovanja. Naime, Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće u kojoj je živela u Borči i platila dug od 1.200 dinara. Apotekar je tada rekao da je Jelena došla oko 19 časova, sportski obučena i sa roze kačketom na glavi.

“Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: “Uzmi celo pakovanje, više ti se isplati”. A ona mi je na to odgovorila: “Ma, ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu”. To me je začudilo, ali nisam hteo da se mešam i da je pitam o čemu se radi”; ispričao je radnik u apoteci u aprilu 2016. godine.

On napominje i da je tog dana Jelena izmirila dug od 1.200 dinara.

“Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug.” Apotekar dodaje da je dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

“Mislili su da je nešto dugovala, pa su došli. Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen. Kupili su gvožđe za njenu bolesnu mamu i otišli”, ispričao je apotekar.

Ovaj događaj su dugo mediji tumačili kao Jelenin predosećaj da neće dugo živeti, međutim sa novim saznanjima iz istrage, sve se iz osnova okreće i na površinu izlaze do sada nepoznati motivi.

Jelenina izjava da neće još dugo biti tu sasvim se dobro uklapa u sumnju da je postojao drugi muškarac sa kojim je verovatno nešto planirala. Cela situacija sve više liči na klasičan ljubavni trougao u kojem treba tražiti motive kao i ubicu, a ko je u pitanju videćemo.

Da li je Jelenu ova rečenica koštala života uskoro će se saznati.

Podsetimo, Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo “hapšenje namešteno”, te da je ubica beogradski biznismen s akojim je Jelena imala ljubavnu vezu.

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …