Home / AKTUELNO / DRAMATIČNA ISPOVEST BOGDANA DIKLIĆA: Mislim da sam ostao živ zbog ćerke

DRAMATIČNA ISPOVEST BOGDANA DIKLIĆA: Mislim da sam ostao živ zbog ćerke

500Glumac Bogdan Diklić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Dijanom Marojević i koliko često viđa njihovu ćerku Sofiju.

Diklić se pre godinu dana razveo od glumice i profesorke na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a on je sada progovorio o bračnom neuspehu.

„Ja sam sad u uzrastu kad bih radije davao nego primao. Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja. Mi smo i dalje roditelji i ne držimo se onog sudskog, onog svaki drugi vikend“, rekao je glumac, koji ima ćerku Sofiju (14).

„Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji – moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete“, pohvalio se. Dodaje da je pre očinstva bio egocentrik.

„Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite.

Kako se šuškalo, prolemi u Diklićevom braku pojavili su se nedugo nakon što se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Godine 2009. imao je srčani udar, a nakon toga je doživeo još dva.

Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore“, rekao je glumac.
(In magazin)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …