Home / AKTUELNO / „E, SAD ĆETE NAS SLUŠATI“ Putin i Tramp su bili miroljubivi na samitu, ali je ruski lider ubrzo ZAGRMEO NOVIM JEZIVIM ORUŽJEM (VIDEO)

„E, SAD ĆETE NAS SLUŠATI“ Putin i Tramp su bili miroljubivi na samitu, ali je ruski lider ubrzo ZAGRMEO NOVIM JEZIVIM ORUŽJEM (VIDEO)

Dok se evropski lideri muče sa detaljima samita američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina održanog u Helsinkiju, Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak pet novih oružanih sistema za koje je Putin u martu rekao da će učiniti NATO raketnu odbranu “potpuno beskorisnom”.

– Stalno nas ignorišu – rekao je Putin o Zapadu, opisujući novo oružje tokom govora o stanju nacije.

– Niko nije želeo da nas sluša, pa slušajte nas sada.

Putin je opisao tehnološki vojni napredak kao jedan od najboljih u svetu. Iako je nahvalio rusko oružje u svom govoru, mnogi su bili skeptični po pitanju novih sistema. Neimenovani izvor iz američke vojske je nedugo posle Putinovog govora rekao da nova ruska oružja nisu blizu stanju operativnosti.

Na snimku postavljenom na “Jutjub”, prenetom preko ruske državne novinske agencije TASS, izloženi su detalji pet naprednih oružanih sistema, uključujući novi interkontinentalni balistički projektil, krstareću raketu, nuklearni torpedo, projektil sa nuklearnom bojevom glavom koji se lansira sa hipersoničnog aviona i – laser.

Evo kako izgledaju zvanični ruski snimci i šta znamo o tom oružju:
Check Also

UDARNO! „SVET NEĆE BITI SPREMAN ZA NJU- SLEDEĆA PANDEMIJA BIĆE DESETINE PUTA GORA OD OVE!“

Ljudi moraju da nauče da naprave novu vakcinu tokom prvih 100 dana i da u …